Αναπαραγωγή Μεγαλες κενωσεις πριν ή μετα την γεννα;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης narkissa
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

narkissa

PB New Member
Εγγραφή
16 Αυγ 2009
Μηνύματα
82
Πόλη
Θεσσαλονίκη
οι παπαγαλοι εδω και μιαμιση εβδομαδα ζευγαρωνουν συνεχεια εχω βαλει και φωλια. Οταν βλεπεις την συμπεριφορα τους νομιζεις οτι απο στιγμη σε στιγμη θα αποκτησουν αβγο. Δεν γινεται τιποτα ομως ακομα και η θηλυκια οποτε βγαινει απο την φωλια κανει τεραστιες εκκενωσεις. Νομιζεις οτι τις εκανε σκυλος. Ειναι φυσιολογικο;ξερω πως περναει πολλες ωρες στη φωλια αλλα με τρομαζει λιγο... Εχει σχεση με την υπαρξη αβγου;
 
Σοφια ειναι φυσιολογικο. Περναει πολλες ωρες μεσα στην φωλια και οταν βγαινει τις αφηνει μαζεμμενες. Και με τα δικα ου ετσι γινεται.Απλα σε αυτο το σταδιο θελει καθημερινη καθαριοτητα γιατι μυριζουν πολυ εντονα.

Εφοσον οπως λες περναει πολυ ωρα στην φωλια αυριο-μεθαυριο θα εχεις σιγουρα το πρωτο αυγο. Το ζευγαρι μου κανει το πρωτο αυγο περιπου μετα απο μια εβδομαδα αφου εχω βαλει την φωλια.
 
φροντιζω καθημερινα το περιβαλλον τους και για την δικη μου και για την δικη τους υγεια. Ισως επειδη ειμαι απειρη ακομα και ειναι η πρωτη τους γεννα ειμαι πιο ανησυχη αποσο θα επρεπε. Ειναι πραγματα ποy δεν εχω ξαναζησει.
 
Back
Top