Γενικά Μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με Cockatoos

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης jamieo
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

jamieo

PB Member
Εγγραφή
12 Ιουλ 2008
Μηνύματα
1.512
Πόλη
Cordova, USA
Έχω εγγραφεί σε ένα περιοδικό που ονομάζεται "Parrots". Δημοσιεύεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και μου το στελνουν στο σπίτι. Parrots Magazine - HOME PAGE

Στη δημοσίευση του Ιουλίου, υπάρχει ένα ενδιαφέρον άρθρο για cockatoos. Δείχνει κάποια πράγματα που μπορείτε να μάθετε από τα άγρια cockatoos. Αυτά τα πράγματα μπορούν να βοηθήσουν με cockatoos αναπαραγωγή σε αιχμαλωσία.

Εδώ είναι ένα ενδιαφέρον απόσπασμα:

Cockatoo ενήλικες έχουν δείξει ότι δεν μπορούν πάντα να αυξήσει τους νέους με τον ίδιο τρόπο. Ακόμη και οι νεοσσοί στην ίδια συμπλέκτης αυξάνονται ανάλογα με τις ατομικές τους ανάγκες. Οι γονείς θα γαλουχήσει το καθένα χωριστά νεοσσό έως ότου το νεοσσό επιλέγει να γίνει ανεξάρτητη-ποτέ δεν το αντίστροφο-όπως συνηθίζεται με τα περισσότερα άλλα είδη παπαγάλος. Θεωρούν ότι αυτό οφείλεται σε μια συναισθηματική ανάγκη του νεοσσού, και όχι απλώς μια φυσική ανάγκη.
Νομίζω ότι δείχνει την ανάγκη να αντιμετωπίζουμε όλες τις παιδικές παπαγάλος ως άτομα και να τους επιτρέψει να ωριμάσει δικό τους ρυθμό.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Πολύ ενδιαφέρον το περιοδικό Jamieκαι πολύ χρήσιμα τα links του.


Είναι ένα από τα αγαπημένα μου περιοδικά, ParrotSmile. Πιστεύω επίσης απολαμβάνουν "Australian Birdkeeper". Εδώ, το πιο δημοφιλές πτηνό περιοδικό "BirdTalk" αλλά εγώ δεν απολαμβάνουν πάρα πολύ.

Στις USA έχουμε επίσης "Good Bird Magazine", αλλά είναι διαθέσιμο μόνο 4 φορές κάθε χρόνο.
 
Jamie πόσο κοστίζει το καθένα από τα περιοδικά που αναφέρεις;

Μπορούν να σταλούν όλα ταχυδρομικώς στην Ελλάδα;

Γνωρίζεις μήπως περιοδικά που να αναφέρονται σε άλλα είδη πουλιών;
 
Γειά σου Σταύρο! "Parrots" περιοδικό είναι £ 49 (€ 62) που θα περιλαμβάνει και γραμματόσημα για την Ελλάδα. Αυτό είναι ένα περιοδικό για κάθε μήνα για 1 έτος. Για να εγγραφείτε, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: Parrots Magazine - HOME PAGE και επιλέξτε "Subscribe". Στη συνέχεια, επιλέγετε την Ελλάδα από τον κατάλογο των χωρών.

"Η αυστραλιανή Birdkeeper" κόστος $ 85 (AU) (€ 62) επίσης. Αυτό είναι μόνο το 6 περιοδικά για 1 έτος, ωστόσο. Που θα περιλαμβάνει και γραμματόσημα για την Ελλάδα

http://www.birdkeeper.com.au

"BirdTalk" είναι € 31,99 (US) (€ 20) που θα περιλαμβάνει και γραμματόσημα για την Ελλάδα

https: / / w1.buysub.com/pubs/B6/BTK/BTK_INTL_Sub__e-premium_Q308_WP.jsp;cds_page_id = 51661 & cds_mag_code = BTK & id = 1217180298803 & lsid = 82091238115040306 & vid = 2 & cds_mag_code = BTK

Δεν ξέρω από οποιαδήποτε άλλη περιοδικά για συγκεκριμένα είδη. BirdTalk και Parrots συζητήσουν κυρίως parrots, αλλά αυστραλιανής Birdkeeper μιλά για σπίνων και άλλα πτηνά επίσης.
 
Ίσως μπορείτε επίσης να βρείτε αυτά τα περιοδικά στο βιβλίο καταστήματα στις μεγάλες πόλεις; Ίσως στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη;
 
Back
Top