Γενικά Μερικες ερωτησεις για κοκατιλ

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Zelda
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Zelda

PB New Member
Εγγραφή
22 Αυγ 2009
Μηνύματα
188
Γεια σας, οπως εχετε καταλαβει λατρευω τους παπαγαλους, εκλεισα λοιπον μολις τωρα εν ασπρο κοκατιλ.
Ενας οικογενειακος μας φιλος εχει 2 και δε τα θελει, πηγα λοιπον να τα δω,το ενα ειναι γκρι και ουτε καν πλησιαζεται παρα πολυ αγριο,το αλλο ειναι ασπρο, δεν ειναι πολυ ημερο αλλα καπως το χαιδεψα λιγακι στη πλατη, μου το δινει 40 ευρω full μεγεθος, δε ξερω φυλο ομως.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι, εξημερωνεται πιο ευκολα απο τα Budgies, εχω τη εντυπωση πως ναι;

en το μεταξυ θα χαρισω υποχρεωτικα ενα Budgie γιατι οι γονεις μου δε θελουνε 4 παπαγαλους σπιτι, γαμωτο,θα βαλω αγγελια.
 
αυτο εξαρταται απο την ηλικια του πουλιου αμα το εχεις απο μυκρο εξημερωνεται πιο ευκολα ενω αμα το εχεις σε μεγαλυτερη ηλικια ειναι λυγο πιο δυσκολο αλλα θα δεις... Οταν το παρεις εμενα μου πειρε 3 μηνες
 
Νικολ, ρίξε μια ματιά σ' αυτό το topic για την αναγνώριση φύλου, θα σε βοηθήσουν οι φωτογραφίες που παραθέτει ο Φώτης ως παράδειγμα: https://community.petbirds.gr/threads/Διάκριση-φύλου-στους-παπαγάλους-cockatiel.15741/

Το πουλάκι που σε ενδιαφέρει πόσο χρονών είναι; Να έχεις υπόψη σου ότι όσο πιο μικρό είναι ένα πουλί τόσο το καλύτερο για σενα. Τα κοκατιλάκια πάντως εξημερώνονται σχετικά εύκολα. Αν ασχοληθείς μαζί του πιστεύω πως θα τα καταφέρεις. :)
 
Back
Top