Αναπαραγωγή Μετά το πρώτο αυγό δεν έχω δει άλλο. Να ανησυχώ;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης anageos7
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

anageos7

PB New Member
Εγγραφή
23 Μαρ 2016
Μηνύματα
15
Πόλη
Πετρούπολη
Καλησπέρα.Βρήκα το πρώτο αυγό των κοκατίλ μου την Κυριάκη στο πάτο του κλουβιού.'Εβαλα την φωλιά την Δευτέρα και ως τώρα δεν έχω δεί κάποιο άλλο αυγό. Να ανησυχώ; Το κλουβί από την Κυριακή το έχω σε ένα σημείο.
 
... Και ειναι Παρασκευή. Έχεις αρσενικό μέσα στο κλουβι; Μηπως εχεις παρατηρήσει αν ζευγαρώνουν; Έχεις κάνει διατροφική προετοιμασία κι αν ναι για πόσο καιρό; Πόσες ώρες και ποιες κοιμούνται τα πουλιά;
 
Συνήθως κάνουν γύρω στα 4 αυγά. Δεν ξέρω γιατί μπορεί να έκανε μόνο ένα. Όταν λες από την Κυριακή το κλουβί το έχεις σε ένα σημείο, πριν ήταν αλλού και μεταφέρθηκε; Βέβαια μια σειρά ωοτοκίας δεν αναστέλλεται λόγω κάποιας αλλαγής.
Εκτός των ερωτήσεων του Γιάννη παραπάνω, πες μας και την ηλικία των πουλιών.
 
Διατροφική προετοιμασία Όχι δεν έχω κάνει Όπως και Δεν τα έχω δει να ζευγαρώνουν. Τα πουλιά κοιμούνται από την στιγμή που νυχτώνει ως το πρωί απλώς όταν βραδιάζει βάζω το κλουβί μες στο σπίτι Και την μέρα έξω, εννοείται από την στιγμή που φτιάχνει ο καιρός τα βγάζω έξω στο μπαλκόνι. Περίπου 2.5 χρονων είναι.
 
Και την μέρα έξω, εννοείται από την στιγμή που φτιάχνει ο καιρός τα βγάζω έξω στο μπαλκόνι.
Εδώ προκύπτει ένα άλλο θέμα. Έξω στο μπαλκόνι υπάρχει προστασία από τα αρπακτικά;
Διατροφική προετοιμασία
Μια συνεχής σωστή διατροφή, δεν έχει ανάγκη για κάποιο ειδικό στάδιο προετοιμασίας. Διάβασε ποια πρέπει να είναι η γενικότερη διατροφή τους και διόρθωσε τυχόν λάθη σου https://community.petbirds.gr/threads/Η-διατροφή-των-παπαγάλων-από-τον-tony-silva.22447/
 
Back
Top