ChristosR.
PB New Member
Καλησπέρα σε όλα σε όλα τα μέλη του forum και καλό καλοκαίρι.
Προσπαθώ να βρω ένα post που να αναφέρει τις επιδράσεις στο χρωματισμό του φτερώματος κίτρινων ή άσπρων καναρινιών απο κατανάλωση τροφών(πατζάρι, καρότο, κτλ) ή χρωστικών σκευασμάτων για κόκκινα καναρίνια. Τα καναρίνια μου είναι σχεδόν όλα κόκκινου παράγοντα αλλά λόγω καλοκαιριού θα ήθελα και αυτά που είναι κίτρινα ή άσπρα να συστεγαστούν σε μια κλούβα μαζί τους για πρακτικούς λόγους.
Αν μπορείτε να με βοηθήσετε με τη γνώμη σας ή την αναφορά σας σε κάποιο post θα ήμουν ευγνώμων.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Προσπαθώ να βρω ένα post που να αναφέρει τις επιδράσεις στο χρωματισμό του φτερώματος κίτρινων ή άσπρων καναρινιών απο κατανάλωση τροφών(πατζάρι, καρότο, κτλ) ή χρωστικών σκευασμάτων για κόκκινα καναρίνια. Τα καναρίνια μου είναι σχεδόν όλα κόκκινου παράγοντα αλλά λόγω καλοκαιριού θα ήθελα και αυτά που είναι κίτρινα ή άσπρα να συστεγαστούν σε μια κλούβα μαζί τους για πρακτικούς λόγους.
Αν μπορείτε να με βοηθήσετε με τη γνώμη σας ή την αναφορά σας σε κάποιο post θα ήμουν ευγνώμων.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων