Γενικά Μεταφορά από τη λίστα εκτροφέων

Dimitris.P

PB Member
Πόλη
Πειραιάς
Προσπαθώ να τα αφήνω να κάνουν μονο δύο γέννες και οχι παραπάνω, γιατι έτσι αποφεύγω τη μεγάλη εξάντληση των γονέων, αλλά επισης πρέπει και να έχω εξασφαλίσει τα μελλοντικά σπίτια των μικρών. Συνήθως καταρτίζω έναν κατάλογο ανθρώπων που ενδιαφέρονται για καναρινι πριν μπει η περίοδος της αναπαραγωγής. Δεν ειμαι μέλος κάποιου συλλόγου, δε μετέχω σε διαγωνισμούς, αλλά απο τη γεννησή τους οι νεοσσοί έχουν πρόςβαςη σε εκπαίδευση οχι μονο απο,τους πατεράδες τους, αλλα και μέσω cd πρότυπων ήχων της φυλής τους.
καλη σου μέρα, φίλε Γιάννη! αυτό που διάβασα.. Ειλικρινά με έκανε να νιώσω πολύ όμορφα, να αισθανθώ ασφάλεια για την δουλειά σου και τα αποτελέσματά της και πολύ περήφανο που είμαστε στην ίδια παρέα! Δείχνει έναν άνθρωπο που αγαπά αυτό που κάνει. Γιατί κάπου εκεί μέσα,υπάρχει καρδιά!
ΜΠΡΑΒΟ & ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ,ΓΙΑΝΝΗ! ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

λέγομαι Σταθόπουλος Διονύσης, ασχολούμαι με την εκτροφή καναρινιών Τimbrado από το 2012 και είμαι μέλος της Ε.Λ.Ι. Τ. (ΚΩΔ. st15 )... φέτος έβαλα 8 ζευγάρια και πήρα περίπου 70 μωρά, αυτή την περίοδο τ'αρσενικά βρίσκονται σε φάση εκπαίδευσης για τους επερχόμενους διαγωνισμούς τους συλλόγου...
καλημέρα,Διονύση! σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά με τα καμάρια σου στους διαγωνισμούς, να μας μεταδίδεις τις εμπειρίες και τις γνώσεις σου όσον αφορά στην εκτροφή & αναπαραγωγή timbradosκαι ''να βοηθήσεις'' τον σύλλογο σου να μεγαλώσει κι άλλο.. Κι άλλο.. Κι άλλο, με νέα μέλη!

πρόσφατα δημιουργήσαμε με έδρα την Χίο το σύλλογο Φοπ Βορείου Αιγαίου με κοδικο εκτροφέα FPO VA008και πάμε να κάνουμε σιγά σιγά ένα δυνατό ξεκινημα και πιστεύω με μεράκι και υπομονή όλα θα γίνουν.
ΜΠΡΑΒΟ, ΑΝΔΡΕΑ! Μπράβο σε όλη την παρέα σου! Συνεχίστε την καλή σας δουλειά, με αγάπη και μεράκι! Μη μασάτε!👍

Back