Καλημέρα παιδιά. Σήμερα έγινε κάτι δυσάρεστο με την καναρα μιας φίλης μου. Δυστυχώς χαθηκε απο επίθεση αρπακτικού την ώρα που κλωσσαγε. Η καναρα της ειχε κάνει 3 αυγά από τα οποία το 1 ήταν ενσπορο. Της πρότεινα να πάρω το αυγό και να το βάλω στην δική μου καναρα καθώς κλωσσαει και αυτή 4 αυγουλακια από τα οποία τα 2 είναι ενσπορα. Η διαφορά που έκαναν τα αυγά είναι μια μέρα. Οπότε σκέφτηκα ότι αυτό είναι καλό διότι δεν θα υπάρχει διαφορά μεγάλη στην εκκόλαψη. Εγώ πήρα το αυγό της φίλης μου και το έβαλα στην δικιά μου η οποία το δέχτηκε και το κλωσσαει μαζί με τα δικά της. Έκανα και ωοσκοπηση και το πουλάκι κουνιόταν μέσα στο αυγό Οπότε ζούσε κσι δεν ειχε παγώσει από την απουσία της μαμάς του. Τα ερωτήματα μου είναι τα εξής. Αυτή η μια με μιάμιση ώρα που έμεινε το αυγό χωρίς κλωσσημα (10 ημερων αυγο) μπορεί να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στο πουλάκι και να πεθάνει αργότερα; και η δεύτερη ερώτηση. Εγώ να αφήσω και τα δικά μου ασπρα αυγά στη φωλιά η αφού έβαλα το αυγό της φίλης μου πρέπει να αφαιρέσω και ένα;