Γενικά Μεταφορα καναρινιου σε κουτι μεταφορας ή σκεπασμενο κλουβι;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης panos_sk
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

panos_sk

PB Member
Εγγραφή
26 Δεκ 2016
Μηνύματα
405
Πόλη
Θεσσαλονίκη
καλησπερα!
Θα ηθελα να ρωτησω, αν μου στειλει ο παππους μου με το ΚΤΕΛ ενα καναρινακι που εχει και δεν μπορει να το φροντισει λογο ελλειψης χρονου, θα ζησει; Πότε ειναι μεγαλυτερες οι πιθανοτητες να ζησει, μεσα σε κουτι μεταφορας ή σε σκεπασμενο κλουβι για να μην τρομαζει;
 
Διαβασε αν θες τα δυο θεματα:
https://community.petbirds.gr/threads/Μεταφορά-πουλιών-με-λεωφορείο-των-ΚΤΕΛ.21661/
https://community.petbirds.gr/threads/Πώς-μπορώ-να-στείλω-καναρίνια-σε-άλλη-πόλη.29367/
Ασυνοδευτα απαγορευεται να ταξιδεψουν ετσι κ αλλιως. Στην καμπινα των επιβατων, ειτε με ειδικο κουτι μεταφορας (οχι χαρτοκουτο), ειτε σε κλουβι με 3 πλευρες σκεπασμενες και φυσικα συνοδευομενο θα μπορουσε. Για τι αποσταση μιλαμε;
 
Γιατί να το κάνεις όλο αυτό και να ταράζεις το πουλάκι;
Δεν θα επισκεφτείς κάποτε τον παππού σου; Καλύτερα να έχεις λίγο υπομονή και όταν θα πας να τον δεις, παίρνεις και το καναρινάκι με το αυτοκίνητο.
Εάν πάλι όχι, πες μας την διαδρομή και καλύτερα να δεις τα πρόσφατα θέματα που αφορούσαν τα ΚΤΕΛ, όπου τα παιδιά το έχουν αναλύσει πλήρως το θέμα.
 
Η διαδρομή είναι Κορινός - Δ. Θεσσαλονίκη! Στο χωριό δεν θα πάω για 1 μήνα γιατί έχει κάνει μια θεραπεία ο παππούς μου και δεν κάνει να ρθει σε επαφή με παιδιά !
 
Πιο πριν έμαθα κάτι και ήθελα να σας το μεταφέρω...
Μια γνωστή μου την προηγούμενη εβδομάδα... Παρέλαβε ενα ζεμπρακι που της έκαναν δώρο μέσω κτελ και φυσικά το πουλάκι ταξίδεψε μόνο του χωρίς συνοδεία... Μια φορά την εβδομάδα επιτρέπονται τα ζωάκια να μπουν ασυνόδευτα σε ειδικό λεωφορείο των κτελ! Δεν χρειάζεται συνοδεία για να σταλεί κάπου ένα ζωάκι η πουλάκι...όποιος στέλνει κάτι πληρώνει τα έξοδα αποστολής και αφήνει στοιχεία... Και μετά αυτός που θα το λάβει δείχνει την ταυτότητα του υπογράφει και το παίρνει...
 
Η διαδρομή είναι Κορινός - Δ. Θεσσαλονίκη! Στο χωριό δεν θα πάω για 1 μήνα γιατί έχει κάνει μια θεραπεία ο παππούς μου και δεν κάνει να ρθει σε επαφή με παιδιά !
Μπορείς να περιμένεις 1 μήνα τότε και να το πάρεις όταν θα πας. Γιατί να βιάζεσαι τόσο και να ταλαιπωρείς το πουλί;
 
Πάντως Πάνο, θα πρέπει να κατανοήσεις ότι η στέρηση της ελευθερίας ενός ατόμου, δεν είναι καθόλου σωστό να γίνεται για ψυχαγωγικούς λόγους - δεν νομίζεις; Μόνο φαντάσου να σε κλείσουν στο υπόγειο για 1 ώρα και νά ΄ρχεται ένας γίγαντας να σου σφυρίζει...😵
 
Πόση ώρα παιδιά είναι αυτή η διαδρομή; Δε κατάλαβα από τις τοποθεσίες. Που βρίσκεται αυτό το χωριό; Πάνο, διευκόλυνε το θέμα σου λιγάκι, αν σ' ενδιαφέρουν πραγματικά οι απαντήσεις.
 
Συμφωνα με το ιντερνετ (που φτασαμε να ψαχνουμε δηλαδη) ειναι 49 λεπτα περιπου με αμαξι, 61.4 χλμ.
Έλα ντε, δεν το έκανα, γι αυτό ακριβώς.
Ανοίγει το παιδί αυτό νέο θέμα για την τσόχα και απαξιώνει παντελώς τις εδώ ερωτήσεις.
Δεν το βρίσκω σωστό.
 
Θα βγω οφ να ρωτησω αν οι γονεις επιτρεπεται να δουν τον παππου και να το φερουν, αφου δεν κανει να δει παιδια. 1 ωρα δρομος... Ας περιμενουμε απαντηση.
δεν θα πανε μονο για μενα κι αν πανε θα πρεπει να πληρωσω βενζινες
 
Κάθε κατάσταση έχει και το τίμημά της.
δεν θα πανε μονο για μενα κι αν πανε θα πρεπει να πληρωσω βενζινες
Βενζίνες για να δουν τον πατέρα τους όμως δεν το έχω ζήσει... εκτός αν κάτι μου διαφεύγει... Οπότε συγνώμη εκ των προτέρων..
 
Θα βγω οφ να ρωτησω αν οι γονεις επιτρεπεται να δουν τον παππου και να το φερουν, αφου δεν κανει να δει παιδια. 1 ωρα δρομος... Ας περιμενουμε απαντηση.
Μπορεί να υπάρξει ιατρικός λόγος για τον οποίο ένας θεραπευομενος δεν κάνει να δει ανηλίκους ενώ μπορεί, σχετικά, ενηλίκους. Αν δεν μπορεί να δει ένα παιδί τότε ίσως είναι καλύτερα να μη βλέπει και ένα πλάσμα 20 γραμμαριων.
Μπορει να ζητήσει από τους γονείς να αναλάβουν το θέμα του ΚΤΕΛ. Αν υπάρχει θέληση θα βρεθεί και ο τρόπος σε αυτό το όχι και τόσο δύσκολο ζήτημα.
Προτείνω κλειστό κουτί μεταφοράς, αεριζόμενο, στη περίπτωση που πάει ασυνόδευτο.
 
... Προτείνω κλειστό κουτί μεταφοράς, αεριζόμενο, στη περίπτωση που πάει ασυνόδευτο.
Με το κρύο που κάνει προτείνω στον πάτο του κουτιού να βάλετε ένα κομμάτι ύφασμα πχ πετσέτα ή και κάτι πιο ζεστό
 
Back
Top