Φροντίδα Μεταφορα καναρινιων με καραβι

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Gaara
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Gaara

PB New Member
Εγγραφή
7 Φεβ 2009
Μηνύματα
95
Πόλη
Χανιά
Ξερετε ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για μεταφορα των καναρινιων στο καραβι;Δυστυχως εχω αυτο το προβλημα και με ταλαιπωρει πολυ. Ταξιδευω απο Αθήνα χανια το ταξιδι κραταει ολο το βραδυ και δεν ξερω αν ειναι ασφαλες να τα αφησω στο αυτοκινητο στο γκαραζ η πρεπει αναγκαστικα να τα εχω μαζι μου πανω..Αν μπορειτε να απαντησετε εγκαιρα γιατι ταξιδευω αυριο.:)
 
Αφού έχεις αυτοκίνητο δεν υπάρχει πρόβημα να τα αφήσεις μέσα σαυτό στο γκαράζ.Απλά αν θέλεις άφησε το ένα παράθυρο λίγο ανοιχτό(οριακά 1 ποντάκι).
Και για σένα είναι καλύτερα να μην τα κουβαλάς και για τα πουλάκια να μην στρεσάρονται περισσότερο. Στο γκαράζ κατα την διάρκεια του ταξιδιού δεν κυκλοφορούν άνθρωποι, είναι κάπως σκοτεινά και τα πουλάκια θα είναι πιο ήρεμα.
Εγώ αυτό κάνω όποτε ταξιδεύω για Χίο(8-9 ώρες, βράδυ)
 
Nαι.. Αλλα ειναι πολυ δυσκολο... φωτα ανθρωποι... Θα το κανω μονο σε περιπτωση που ειναι απαγορευτικο να τα αφησω στο αμαξι να κοιμουνται.. Θα ηθελα να τα στρεσαρω οσο το δυνατον λιγοτερο..Αν ξερει καποιος για συνθηκες σε γκαραζ πλοιου... Παρακαλω παιδια😕
 
Ευχαριστω γιαννη τωρα το ειδα. Δυστυχως αυτο με τις μετακινησεις ειναι ενα θεμα.. Θα τα αφηνα αμαξι αλλα ειχα αμφιβολια μηπως τα καυσαερια και η θερμοκρασια μεσα ειναι επικυνδινα. Αλλα τωρα ηρεμησα καπως 🙂.
 
δεν ξερω αν ειναι ασφαλες να τα αφησω στο αυτοκινητο στο γκαραζ η πρεπει αναγκαστικα να τα εχω μαζι μου πανω..

ΠΟΤΕ τα πουλια στο γκαραζ! Φιλοι ναυτικοι μου εχουν μιλησει για πολλες περιπτωσεις θανατων κατοικιδιων στο γκαραζ, απο ζεστη και αναθυμιασεις!
Θα τα παρεις μαζι σου στο χωρο επιβατων και θα τα βαλεις διακριτικα σε μια ησυχη γωνια. Θα εχεις κ ενα σκουρο πανι για να τα σκεπασεις το βραδυ. Δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα
Πρακτικα γινεται συχνα, και ουτε το πληρωμα ουτε οι επιβατες φερνουν αντιρρησεις
 
Τοτε θα τα σκεπασω απο την αρχη με καποιο πανι αν ειναι ετσι.. Να μην βλεπουν πολυ κοσμοκαι αναγκαστικα θα τα παρω μαζι μου. Πολυ μεγαλη ταλαιπωρια ομως.. Ειδικα την ωρα που θα κατεβαινω παλι στο γκαραζ..
 
Back
Top