Αναπαραγωγή Μεχρι ποια ηλικια γεννουν τα καναρινια;

νικος τ

PB New Member
Εγγραφή
10 Μαϊ 2009
Μηνύματα
34
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Εχω ενα ζευγαρι με καναρινια, το ενα ειναι μικρο το θηλυκο αλλα ο αρσενικος πρεπει να ειναι 4-5 χρονων, υπαρχει περιπτωση να κανουν κατι;
 
Η εποχή αναπαραγωγής έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος της, διάβασε τα θέματα που αναφέρονται στα καναρίνια, περι διατροφής, διαμονής κτλ για να πάρεις μια ιδέα για του χρόνου.
 
Όχι δεν μπορείς το χειμώνα αν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες φωτισμού και θερμοκρασίας. Η αναπαραγωγή ξεκινάει την Άνοιξη και όχι τον χειμώνα, διάβασε τα παραπάνω που σου παρέθεσα και μετά μπορείς να παραθέσεις τις απορίες σου!
 
ακομα δεν καταλαυα ομως τι ειναι η προετιμασια σε παρακαλο απαντισε μου και μι μου διχνεισ πιγες. Εγω εχο δει να γενανε και το χυμονα καναρινια
 
Νικο ο Γρηγόρης σου εξηγησε οτι τα καναρινια γεννάνε φυσιολογικά την Ανοιξη τελη Φλεβαρη αρχες Μαρτιου, μεχρι τελη Μαιου. Τωρα το καλοκαιρι τελειωνει η αναπαραγωγη, γιατι σε λιγο καιρό ξεκινάει η πτερόροια. Αν βαλεις τα πουλιά σου να ζευγαρωσουν τωρα είναι λάθος. :)Το Χομπυ μας χρειάζεται υπομονη. Μην βιαζεσαι και κανεις λανθασμενες κινησεις. Του χρόνου παλι καλα να εισαι και εσυ και τα πουλιά σου. Διαβασε τα αρθρα που σου προτεινε ο Γρηγορης και θα μαθεις πολυ σημαντικα πραγματα.
 
Back
Top