Φροντίδα Μεχρι ποια θερμοκρασια αντεχουν καναρινια σε εξωτερικο χωρο;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης GALEKOS
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

GALEKOS

PB Member
Εγγραφή
23 Φεβ 2008
Μηνύματα
326
Πόλη
Θήβα
καλησπερα
μεχρι ποια θερμοκρασια αντεχουν τα καναρινια σε εξωτερικο χωρο (ΜΠΑΛΚΟΝΙ)
 
Καναρίνια στο κρύο

γειά σου και χρόνια πολλά.
Εγώ τα καναρίνια μου τα έχω σε βορεινό μπαλκόνι. Η πλάτη του κλουβιού είναι στον τοίχο. Οι άλλες δύο πλευρές είναι καλυμένες με νάυλον. Το βράδυ κλείνω και την μπροστά πλευρά με νάυλον και την οροφή με ένα πανί. Μέχρι σήμερα που η θερμοκρασία έπεσε στους -3 δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Έχω ακούσει ότι μέχρι -10 αντέχουν αρκεί να μην τα βάλεις καθόλου μέσα για να μπορέσουν να κλιματησθούν στο ψύχος. Τα νάυλον τα έχω κρεμαστά με τελάρα ξύλινα για να μπορώ να τα βγάζω εύκολα.

φιλικά ΝΙΚΟΣ
 
Κ το δικό μου το μπαλκονι βορεινο ειναι. Τα προστατευω απο τον αερα εχοντας μια τεντα καθετα κατεβασμενη. Εχω ντυσει τα κλουβια με ναυλον εκτος της προσοψεις. Το βραδι τα σκεπαζω. Μεχρι στιγμης ολα καλα.
Πλην ενος που προληπτικα το εβαλα μεσα λογω του οτι ειχε υγρες κουτσουλιες. Θα το ξαναβγαλω μολις φτιαξει ο καιρος κ γινει καλα.
 
και εγω τα εχω εξω καλιμενο με διαφανες ναυλον και το βραδι τα ριχνω ενα σεντονι γιατι η Ροδος εχει πολυ υγρασια τις βραδινες ωρες αυτες της ημερες εχουμαι και παγονια οσο και να σας φενεται κουλο...
 
δειτε και αυτον

απο το σαιτ
"http://www.canari-harz.fr/photos.php"

ΜΦΧ
Πανος
 

Συνημμένα

  • IMGP1005.webp
    IMGP1005.webp
    36,9 KB · Προβολές: 445
ευχαριστω για την ωραια φωτογαφια. Εγεινες κατανοητος
 
Εγώ όταν ήμουν Κομοτηνή το 2005 ή 2006 με τα χιόνια και το πολύ κρύο(οι Κομοτιναίοι Ξέρουν), τα είχα στο μπαλκόνι (νότια) και τα είχα σκεπασμένα την νύχτα ειδικά με νάυλον και σεντόνι και κουβέρτα. Δεν πάθαν το παραμικρό.
 
Για ολους τους μπαλκονατους. Προσοχη με το ναιλον.Αυτο το διαστημα οσο πλησιαζουμε στις Αλκιιωνιδες μερες η θερμοκρασια ανεβαινει μεχρι και 16 με 17 βαθμους την μερα. Οποτε προσοχη μεγαλη με τα ναιλον καλο ειναι τις πρωινες ωρες να βγαινει το ναιλον στην προσοψη. Υπαρχει κινδυνος τα πουλια να ξεκινησουν πτερορια η ακομα και να σκασουν. Στην καλυτερη περιπτωση οι κυριες πυρωνουν. Με νυχiα και με δοντια κραταω τις δικες μου standby μεχρι το Μαρτη
 
Θα ήθελα να συμπληρώσω και κάτι ακόμα. Αν δεν προσέχουμε ώστε να υπάρχει
ροή αέρα κάτω απο το νάυλον, η υγρασία μπορεί να φτάσει σε πολύ υψηλά
επίπεδα και να υπάρξει πρόβλημα σοβαρό για την υγεία των πουλιών απ'ευθείας
(παρουσίαση ασθματος), αλλά και με την αυξημένη πιθανότητα δημιουργίας
εστιών και ανάπτυξης μικροβίων. 😉
 
Back
Top