Γενικά Με βλέπει ως ταίρι της η καρδερίνα μου ή παίζει;

Κατάσταση
Κλειστό.

Carduelis97

PB New Member
Εγγραφή
8 Ιαν 2021
Μηνύματα
8
Η καρδερίνα μου (ο Νούλης) την τελευταία εβδομάδα κάθε βράδυ όταν περνάω από μπροστά του και τον κοιτάω κατεβάζει τις φτερούγες του ανοίγει στόμα και κάνει έναν ήχο σαν "ξιξιξιξιξι" και άμα βάλω το χέρι μου ή το δάχτυλο μου στο κλουβί με ψιλοτσιμπάει έτυχε να το κάνει και ενα γκλοστερακι που είχε η γιαγιά μου παλιά, γενικά γνωρίζω αρκετά πράγματα για τα πουλάκια αλλά σε αυτό πάντα μπερδεύομαι, με βλέπει ως ταίρι του και κάνει έτσι ή παίζει? έχει κανεις κάποιο πτηνό με παρόμοια συμπεριφορά?
 
@Φοίβος Ενας φίλος χομπιστας έκανε αναπαραγωγή και έβγαλε 4 πουλάκια το ένα από αυτά είναι ο Νούλης, τώρα αν ρωτάς τι ράτσα είναι θεωρώ και είμαι αρκετά σίγουρος πως είναι βαλκανική καρδερίνα... Σχετικά με την ερωτησή μου ομως υπάρχει κάποια απάντηση ?
 
Τελευταία επεξεργασία:
Παιδιά οτι καναρινακια και καρδερινακια εχει γενικά δεν τα βάζει δαχτυλίδια, έχω διαβάσει σχετικά με αυτό το θέμα με το δαχτυλιδωμα των νεοσων στο σαιτ αλλά δυστυχώς το πουλάκι που έχω δεν έχει, δεν υπάρχει όμως αμφιβολία ότι είναι άγριο γιατί τα είδα κ εγώ με τα μάτια μου όταν ήταν μικρά και πέρα από αυτά δεν είμαι υπέρ της αιχμαλωσία αγριων πουλιών, και η γενική συμπεριφορά του πουλιού είναι πολύ ήρεμη και χαλαρη, δηλαδή μόλις με το καλό αγοράσω μια θηλυκή εκτροφής ς και βγάλω πουλιά πρέπει να τα δαχτυλιδωσω υποχρεωτικά?
 
Τελευταία επεξεργασία:
Αυτό που λες:
η γενική συμπεριφορά του πουλιού είναι πολύ ήρεμη και χαλαρη
δεν συνάδει κατά την άποψή μου με αυτό που ρωτάς:
κάθε βράδυ όταν περνάω από μπροστά του και τον κοιτάω κατεβάζει τις φτερούγες του ανοίγει στόμα και κάνει έναν ήχο σαν "ξιξιξιξιξι"

Εν πάση περιπτώσει, ο λόγος της παρέμβασής μου είναι άλλος. Δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα σου εδώ:
δεν υπάρχει όμως αμφιβολία ότι είναι άγριο γιατί τα είδα κ εγώ με τα μάτια μου όταν ήταν μικρά και πέρα από αυτά δεν είμαι υπέρ της αιχμαλωσία αγριων πουλιών
απλά δεν αρκεί μόνο αυτό για τη χρήση των φόρουμ των ιθαγενών πουλιών. Πρέπει τα πουλιά να φορούν δαχτυλίδι συλλόγου κλειστού τύπου.

Κανόνες λειτουργίας των Φόρουμ των Ιθαγενών Πουλιών

Το θέμα πρέπει να κλείσει εδώ.

Υ.Γ.
δηλαδή μόλις με το καλό αγοράσω μια θηλυκή εκτροφής ς και βγάλω πουλιά πρέπει να τα δαχτυλιδωσω υποχρεωτικά?
Όσον αφορά σε αυτήν ^ την ερώτησή σου, μπορείς αν θες να την κάνεις σε νέο θέμα για να τη συζητήσουμε.
 
Κατάσταση
Κλειστό.
Back
Top