Αναπαραγωγή Με μικρά 22 ημερών και 2 αυγά η θηλυκιά

Μιχαλης Π

PB New Member
Εγγραφή
30 Αυγ 2017
Μηνύματα
171
Πόλη
Αρτέμιδα
Καλησπερα σε ολους εχω τρια μικρα μοζαικ και η θυλικια μου ειναι στο 2ρο αυγο σήμερα το πρωί χωρισα τα μικρα απο τους γονείς και αφησα την θυλικια με τον αρσενικο γιατι γινοταν ενα μπαχαλο στην ζευγαροστρα αλλα πθο πολυ γιατι ο αρσενικός τσακωνοταν και τσιμπαγε ενα μικρο καλα εκανα η οχι. Βέβαια βλέπω και τους δυο γονείς να τα ταΐζουν απο το χωρισμα αλλα δεν ξερω εαν φτανει αυτο. Σστα μικρα εχω βαλει τροφή για νεοσους αυγο χωρις κροκο και κέλυφος και αυγοτροφη αλλα δεν βλέπω να τρωνε. Περιμένω απαντησεις τα αφηνω ετσι η τα ξαναβαζω ολα μαζι. Ευχαριστώ και ναστε καλα

Να πω και κατι ακομα ο αρσενικός παρολο που εχω το χωρισμα παλι παει κοντα και τσακώνονται με το μικρό
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Νομίζω ότι καλά έκανες και τα χάρισες. Το θέμα είναι αν το μικρό με το οποίο τσακώνεται ο πατέρας, επίσης ταΐζεται από αυτόν. Είναι έτσι;
Αν θέλεις λιώσει το αυγό μήπως και το τσιμπήσουν έτσι και δώσε και κινόα, περιλα, κανναβούρι, νίζερ, κία, καμελίνα.
Την κινόα θα τη βράσεις σε νερό, 5´ υπό βρασμό και μετά άλλα 5 λεπτά θα την αφήσεις σε βραστό νερό έως να δεις να βγαίνουν τα φύτρα της. Τη σουρώνεις και τη δίνεις.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Αυτο φοβάμαι πως θα το ξερω γιατι δεν μπορώ να είμαι απο πανω πως θα καταλαβω εαν τρώει η οχι πως θα φαίνεται το μικρό;
 
Αυτο φοβάμαι πως θα το ξερω γιατι δεν μπορώ να είμαι απο πανω πως θα καταλαβω εαν τρώει η οχι πως θα φαίνεται το μικρό;
Εφόσον δεν υπάρχουν συγκρούσεις με τα άλλα δύο μικρά, όταν μια ημέρα είσαι εκεί, χώρισε το ένα και παρακολούθα τι γίνεται. Δυστυχώς, άλλη προοπτική δεν βλέπω.
 
Δηλαδή να τα ξαναβάλω ολα μαζι;
Αν ρωτάς εμένα, θα σου πω να χωρίσεις το ένα που μαλώνει με τον πατέρα του και να σηκωθείς αύριο με την αυγή, μόλις φέξει δλδ, να βάλεις στο κλουβί μαλακές τροφές, αυγό, αυγό τροφή και στα δύο τμήματα της ζευγαρωστρας και να δεις αν ο αρσενικός ταΐζει μέσα από τα κάγκελα. Αλλιώς δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι διαφορετικό που θα σε καλύπτει και στο να γνωρίζεις αν θα τα ταΐζει παρότι δεν θα είσαι εκεί να το διαπιστώσεις.
 
Back
Top