Αναπαραγωγή Με ποιο είδος καναρινιου μπορω να ζευγαρωσω σγουρό καναρινι;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ariadnh
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Ariadnh

PB Known Member
Εγγραφή
1 Απρ 2014
Μηνύματα
3.046
Πόλη
Κύπρος
Θα ήθελα την γνώμη σας. Έχω ενα Σγούρο καναρίνι και θα ήθελα να μου πείτε με ποιο μπορω να την βάλω να ζευγαρώσει. Έχω συνηθισμένα καναρίνια και κόκκινα..

Ευχαριστω.
 
Μόνο με ένα σγουρό της ίδιας ακριβώς ποικιλίας. Είναι πολύ ιδιαίτερα πουλιά και καλόν είναι να του βρείς το ανάλογο ταίρι. Αν το βάλεις με αυτά που έχεις θα χάσει την ομορφιά του ιδιαίτερου πτερώματός του.
 
Για μια γεννα σκεφτομαι. Οταν εχω τα χρηματα θα παρω και αρσενικο. Γιαυτο αν μπορειτε πειτε μου μια γνωμη.
 
Τα σγουρά είναι πουλιά με μεγάλη ιδιαιτερότητα στην ποιότητα του πτερώματός τους. Χρειάζεται γνώση για την διασταύρωσή τους. Διαφορετικά οι απόγονοι μπορεί αντί για ευχαρίστηση να σε γεμίσουν προβλήματα και απογοητεύσεις. Οι κύστες, τα γυμνά μέρη, η εκτός εποχής πτερόρροια είναι κάποια απο αυτά. Πριν απ' όλα μάθε για ποιά ποικιλία φριζέ πρόκειται. Προσωπικά αν ξέρω,θα σε βοηθήσω να βρείς το ανάλογο αρσενικό, σε όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή όταν το αποφασίσεις.
 
Ολα αυτα δεν τα ηξερα και λιγο με τρομαξες.. Στο pet shop δεν αναφερουν ποτε τιποτα.. Μου ειπαν οτι μπορω να το ζευγαρωσω με οποιοδηποτε καναρινι.. Με μια φωτο μπορεις να μου πεις πραγματα που το αφορουν;
 
Oι ποικιλίες των σγουρών είναι πολλές. Parisien,Padovan,Frisé du Nord,Fiorino κλπ. Πρέπει πριν απ' όλα να μάθεις τί ποικιλία είναι αυτό που έχεις. Μετά στο διαδίκτυο θα βρείς πολύ υλικό για μελέτη. Αν έχεις απορίες μπορώ να σε βοηθήσω να έλθεις σε επαφή με τους ανάλογους εκτροφείς, ώστε να τις λύσεις. Εγω ασχολούμαι μόνον με καναρίνια χρώματος.
 
Ενταξει.. Σε ευχαριστω παρα πολυ.. Μονο που μου ειπες οτι θελουν ειδικη φροντιδα θα ψαξω..
 
Back
Top