Ασθένειες Με προβληματίζει η σιωπή του κοκατίλ μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Koko
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Koko

PB New Member
Εγγραφή
4 Οκτ 2022
Μηνύματα
2
Πόλη
Αθηνα
Καλησπέρα, είμαι νέο μέλος στο φορουμ σας, ευχαριστώ για το καλοσωρισμα. Πριν από 4 μέρες αποκτήσαμε έναν ενήλικο παπαγάλο κοκατιλ, εξημερωμένο, 2 ετών, έχω ελάχιστη εμπειρία στα πτηνά η μοναδική και ολίγομηνη ήταν πριν 8 χρόνια με ένα μπατζι που είχα, χρειάστηκε να τον χαρίσω μιας και είχα ήδη ένα σκυλί και ήμουν έγκυος στο γιο μου. Όλα καλά τώρα με τον κοκο, τον βγάζω απ το κλουβί κάθεται στο χέρι μου και στης κόρης μου(6 ετών), παει μόνο και κάθεται στο φωτιστικό αρκετή ώρα φαντάζομαι νιώθει ασφάλεια εκεί. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι ακούμε ελάχιστα τη φωνή του, τρώει κανονικά και το φαΐ του και τη λιχουδιά του, μόνο η σιωπή του με προβληματίζει μιας και ο κύριος που τον είχε μου πε ότι ήταν λαλιστατος, σφυριζε και τραγουδούσε.Περιμενω τα σχόλια σας, ευχαριστώ και πάλι.
 
@Koko Καλώς ορίσες! Να τον χαίρεστε!
Είναι φυσιολογικό να μην κελαηδαει τις πρώτες μέρες καθώς προσπαθεί να ;προσαρμοστεί στον νέο χώρο και συνθήκες. Σε καμία εβδομάδα θα προσαρμοστεί και θα κελαηδαει.
 
Καλημέρα καλώς ήρθες, να χαίρεσαι τον Κόκο σου.
Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι ακούμε ελάχιστα τη φωνή του,
Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, όπως σου ανέφερε και η Λήδα χρειάζεται ένα μικρό χρονικό διάστημα προσαρμογής στο καινούργιο του σπίτι.
Το γεγονός ότι έρχεται στο χέρι σας από τις πρώτες ημέρες δείχνει ότι πρόκειται για ήμερο πουλάκι που αναζητά την ανθρώπινη επαφή.
είμαι νέο μέλος στο φορουμ
Μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσεις το διάβασμα,.
Εδώ θα βρεις αρκετά χρήσιμα άρθρα και συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να κάνεις την ζωή του Κόκο καλύτερη.
Ξεκίνησε από τα παρακάτω.
 
Back
Top