Αναπαραγωγή Με τι κανάρα να ζευγαρώσω την καρδερίνα;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης lazikos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

lazikos

PB New Member
Εγγραφή
17 Φεβ 2008
Μηνύματα
56
Πόλη
Ξάνθη
Καλησπερα.
Μια καρδερινα με τι ρατσας καναρα θα ηταν καλυτερα να την ζευγαρωσω;
 
καλησπερα φιλε αναλογα τι θελεις να κανεις αν θελεις να πας σε εκθεσεις και θελεις μουλους με ωραια χαρακτιριστικα βαζεις και τις αναλογες καναρες μωσαικα μαυροπρασινα και πολλα αλλα εσυ τι θελεις οχι οτι και μια απλη καναρα δεν θα βγαλει ωραια πουλια αποφασισε και εδω ειμαστε παντως οτι και να κανεις σου ευχομαι καλη τυχη.
 
Απο οτι εχω ακουσει λενε οτι πρεπει την καρδερινα να την ζευγαρωνουμε με σκουρες καναρες γιατι η καρδερινα φοβατε τα φωτεινα χρωματα της καναρας οπως(κιτρινο, κοκκινο, ασπρο κτλ)και ετσι δεν ζευγαρωνει αυτο ισχυει;
 
ευχαριστω φιλε ηταν η καλυτερη απαντηση που θα μπορουσε να μου βαλει καποιος μου ελυσσε ενα σωρο απορειες και παλι ευχαριστω.
 
Καλησπερα.
Μια καρδερινα με τι ρατσας καναρα θα ηταν καλυτερα να την ζευγαρωσω;
Το καλύτερα είναι θεωρητικό φαντάζομαι. 1) Θες ομορφιά χρωμάτων τότε με χρωματιστά κόκκινα πουλιά και γιατί όχι σκουφάτα(μου αρέσουν εμένα). 2) Θες ποιότητα φωνητική; Με οποιαδήποτε κοινή ή άλλη, βάλε και μπόλικη τύχη στο ζευγάρωμα!
 
Αν φίλε μου το επιχειρείς για πρώτη φορά καλό θα ήταν να προτιμήσεις καναρα σκουρόχρωμη από αυτές που τις αποκαλούμε ντόπιες(σκουροπρασινοκίτρινες)Επίσης καλό είναι να είναι πρωτάρα με σπαθάτο παράστημα. Εάν δεις ότι ο αρσενικός σου είναι καλός και βατεύει τοτε του χρόνου βάλε του μια πιο ανοιχτόχρωμη. Εάν ο αρσενικός βατεύει τότε δεν θα έχει πρόβλημα.
 
Back
Top