Ασθένειες Μηπως απλα πτερροροια;

Πόλη
Αθήνα
Εχει ξεκινησει πτεορορροια κανονικα αλλα επειδη ειμαι ασχετη και οχι σιγουρη αμα ειναι κυστη η οχι εβγαλα και φωτογραφια να δειτε πιο καθαρη δεν παιζει, η ειναι εκγλειστα φτερα;
ειναι απλα κοκκινη η περιοχη,τι λετε;ευχαριστω και παλι, συγνωμη που φοραω γαντι αλλα δεν μπορω διαφορετικα

Συνημμένα

• 11.webp
    11.webp
    30,1 KB · Προβολές: 74
  • 22.webp
    22.webp
    20,1 KB · Προβολές: 69
Δεν είναι κύστη σε αυτό το σημείο. Το σημείο του ώμου έχει ελάχιστα φτερά και για αυτό το λόγο φαίνεται κόκκινο, απο το δέρμα του πουλιού, συμβάλει και η πτερόροια όπως αναφέρεις. Πτερόροια γιατί τέτοια εποχή;

αλλαγη κλουβιου φανταζομαι, εχουν και τα λαβμπερντζ, μηπως επειδη μπαινει ανοιξη ;p . Δεν εχω αλλο λογο να φανταστω απο αλλαγη κλουβιων

αλλαγη κλουβιου φανταζομαι, εχουν και τα λαβμπερντζ, μηπως επειδη μπαινει ανοιξη ;p . Δεν εχω αλλο λογο να φανταστω απο αλλαγη κλουβιων

Η άνοιξη φέρνει τα πουλιά σε κατάσταση αναπαραγωγής, άρα αν είχαν και πτερόροια δεν θα γινόταν, να αναπαραχθούν σωστά και χωρίς προβλήματα. Απότομη αλλαγή θερμοκρασίας, μεγάλη διάρκεια φωτισμού, αυξημένη θερμοκρασία, καταστάσεις στρες, καθώς και διάφορες παθήσεις μπορεί να προκαλέσουν πτερόροια. Ρίξε μια ματιά και σε αυτά για περισσότερες πληροφορίες.
Διαχείριση της Πτερόρροιας
Παθολογική πτερόρροια πτηνών

Σχετικά θέματα

Back