Αναπαραγωγή Μηπως δεν ειναι ετοιμα;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Nikolino
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Nikolino

PB New Member
Εγγραφή
5 Δεκ 2007
Μηνύματα
46
Πόλη
Αθήνα
Ηθελα να ρωτησω τα καναρινια τα εχω μαζι απο τον φεβρουαριο ειναι σιγουρα αρσενικο και θυληκο. Τους βαζω αυγο και και τα σπορια που εχουν διαφορα μεσα.
Ακομα δεν εχουν ζευγαρωσει. Μηπως καποιο απο τα δυο καναρινια δεν ειναι αρκετα ωριμο. Υπαρχει περιπτωση να μην ζευγαρωσουν μεχρι τον σεπτεμβριο;
Ενωνουν και τις μυτουλες τους και ειναι αγαπημενα δεν μαλωνουν ποτε. Θα ζευγαρωσουν;
 
Εχεις δυο καναρινια σιγουρα οπως λες αρσενικο θηλυκο, απο.../2/08... Εχουμε σχεδον τελη Μαιου...ρωτας αν θα κανουν κατι τωρα με τις ζεστες;(μαλλον οχι) μεχρι το Σεπτεμβρη τα αυγα (αν κανουν).. Θα γινοντε ομελετες σε ατομικη συσκευασια.
Σε οτι ρωτας τωρα...ή δεν εκανες σωστη προετοιμασια (το πιο πιθανο) ή ειναι ιδιου φυλου. (?)
Οπως και να εχει.. Οτι και να κανεις... Εγω θα σου ελεγα να μην προχωρησεις σε διαδικασια αναπαραγωγης. Ειναι αμαρτια!
 
Δεν εκανες σωστη προετοιμασια αν και τα εχεις παα πολυ καιρο μαζι τα πουλια δεν εχουν πυρωσει. Οπως και να χει τωρα χωρισε τα. Δεν κανει τα βαλεις μαζι γιατι αρχισαν οι ζεστες και θα ταλαιπωρηθουν πολυ. Δεν πιστευω να ζευγαρωσουν τωρα. Προσπαθησε ξανα του χρονου.:)
 
οτανλες σωστη προετιμασια τι ενοεις. Γιατι απο θεμα φαγητου τους εβαζα και βιταμινη κιτρινη και αυγο και σπορια. Σοφια μου δεν ειναι του ιδιου φυλου το ξερω σιγουρα.
 
Κωστα διαβασα αυτο για την προετοιμασια δεν το εκανα ετσι. Εγω τα εβαλα μαζι απο την αρχη και ενωναν τις μυτουλες τους και ανοιγαν τα φτερα τους. Δεν εχουν μαλωσει ποτε.
Οσο για το νημα το σκορπαγανε και αγοραζα αλλο. Η ζευγαρωστρα ειναι απραιτητη;
 
Και εγω ενα ζευγαρι που το ειχα μαζι σκορπαγανε το νημα οπως εσενα και δεν ζευγαρωσε ποτε. Ειναι χρησιμη η ζευγαρωστρα.
 
Επειδη δεν εκανες σωστη προετοιμασια τα πουλια δε ειναι ετοιμα να ζευγαρωσουν για αυτο παιζουν με το νημα. Εγω θα σου προτεινα να ξαναπροσπαθησεις του χρονου παλι, γιατι τωρα αρχισαν οι ζεστες. Κανε σωστη προετοιμασια του χρονου και θα δεις αποτελεσματα. Επισης αν μπορεις αγορασε και μια ζευγαρωστρα με χωρισμα. Θα σου φανει πολυ χρησιμη, ειναι το ιδανικο κλουβι για το ζευγαρωμα.



Υ. Γ Συγγνωμη που καθυστερησα να απαντησω.
 
Back
Top