Γενικά Μια Ιστορια με καναρινια

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης dragon
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

dragon

PB New Member
Εγγραφή
14 Μαρ 2009
Μηνύματα
11
Πόλη
Αθήνα
Λοιπον πριν λιγο γραφτηκα στο σιτε (καλη μου αρχη), και θα σας πω μια ιστορια που μου συνεβει πριν 1 περιπου χρόνο με τα 3 μου καναρίνια.
Ηταν καλοκαίρι και γυρνάω σπίτι, βγαίνω στην αυλή και βλέπω το κλουβι πεσμένω κάτω και τα καναρίνια πάνω σε κάτι γειτονικά δέντρα. Ελεγα από μέσα μου, παει φυγανε, αλλα μετά απο λίγα λεπτα που καθόμουν και τα κυνηγούσα αυτά επέστρεφαν στη φωλιά, μάλλον για να φάνε, και κατάφερα να τα πιάσω και τα έβαλα ξανά μέσα. Τότε το σκεφτόμουν όλη την υπόλοιπη μέρα αν θα ήταν καλό να τα άφηνα λίγη ώρα έξω να "ξεσκάσουν", μιας και δεν το "έσκασαν", και το έκανα στην αρχή και οντος αυτά επέστρεφαν πάλι στη φωλιά, και δεν απομακρύνονταν και πολύ από τη φωλιά. Έτσι ένιωθα και εγώ καλύτερα προσφέροντάς τους λίγη ελευθερία.
 
Kαλως ηρθες!Ωραια ιστορια αλλα δεν μας λες και την συνεχεια;Εχεις ακομη τα καναρινια;
 
Πραγματι ωραια ιστορια, αλλα γατουλες δεν εχει η περιοχη; δε φοβασαι; Εγω δεν τα βγαζω καν στο μπαλκονι πια. Οταν πριν λιγους μηνες βρηκα ενα καναρινι εξω απ'το μαγαζι μας σκεφτηκα πριν το κρατησω να ρωτησω στη γειτονια μηπως το το εχει χασει καποιος.
Η απαντηση σχεδον ολων ηταν, δεν εχω πια, μου το εχει φαει η κουκουβαγια!
 
Καλω ηρθες... Τι εννοεις τα αφηνεις να ξεσκανε;Φανταζομαι εννοεις οτι τα αφηνεις μεσα στο σπιτι να ξεσκανε κι οχι ελευθερα εξω.. Ε?
 
Λοιπόν, τα καναρίνια τα άφηνα έξω γιατι δεν ειχαμε και πολυ μεγαλο πρόβλημα με τις γάτες, αλλα επειδή πρίν από λίγους μήνες αποκτήσαμε (πρόβλημα με τις γατες) τα καναρινια ειναι τωρα στο κλουβι ενος φιλου μου, τα εδωσα σε αυτον γιατι έχει απο εκεινα τα κλουβια τα μεγαλα που τα βαζεις στον κηπο σου, και τωρα εχω 2 ζευγαρια zebra finch.
 
Back
Top