Γενικά Μια γυναίκα και το cockatoo της

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης jamieo
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πολυ συγκινητικη ιστορια! Ειναι τοσο ομορφο που μοιραστηκε τη μιση της ζωη με αυτο το πουλι. Αυτος ειναι 51 ετων και μπορει να ζησει αλλα τοσα... μακαρι να μπορουσε και η κυρια στο βιντεο... :)
 
Ωραίος ο cockatoo και η ζωή του δίπλα στην κυρία, αλλά πολύ χρήσιμο και το πρόγραμμα "Heart and Home" που βρίσκει καινούρια σπίτια και φροντιστές για κατοικίδια των οποίων οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να τα κρατήσουν λόγω υγείας ή θανάτου! Διάβασα ότι υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα, αλλά δεν ξέρω σε ποιό βαθμό πετυχαίνει το στόχο του! Ευχαριστούμε Jamieo!
 
αχ πολυ ωραιο κ συγκινιτικο, αλλα ρε παιδια δεν ηξερα οτι τα κοκατοο ζουν τοσο... Ποσα χρονια ζουνε;νομιζα ειναι σαν τα κοκατιλ
 
όσο πιο μεγάλο είναι το μέγεθος του παπαγάλου τόσα περισσότερα χρόνια ζει 😛
 
Είναι μια ωραία ιστορία! Εύχομαι όλα τα πτηνά να μπορούν να έχουν μια ευτυχισμένη ζωή, όπως αυτό το cockatoo.

Αναρωτιέμαι επίσης πώς θα αντιδράσει το cockatoo σε περίπτωση που πρέπει να πάει σε ένα νέο σπίτι. Αναρωτιέμαι αν ο νέος ιδιοκτήτης θα επισκέπτεται το πουλί για να γίνει η μετάβαση ευκολότερη.
 
  • Like
Αντιδράσεις: medfun
... Αναρωτιέμαι επίσης πώς θα αντιδράσει το cockatoo σε περίπτωση που πρέπει να πάει σε ένα νέο σπίτι. Αναρωτιέμαι αν ο νέος ιδιοκτήτης θα επισκέπτεται το πουλί για να γίνει η μετάβαση ευκολότερη.
Πιστεύω Jamieo ότi το Lort Smith Animal Hospital που έχει & διαφημίζει το πρόγραμμα Heart and Home και ο Animal lover Chris Bird, 59, has been found to be Michael's perfect new carer when Mrs Trainor can no longer serve him around the clock, θα φροντίσει και αυτό. Μπορεί γι'αυτό να απευθύνονται νωρίτερα όποιοι ανησυχούν για το κατοικίδιό τους, όπως η κα Trainor! Καλό αυτό!
 
  • Like
Αντιδράσεις: jamieo
Back
Top