Γενικά Μια ερωτηση σχετικά με τους παπαγάλους Σενεγάλης

ΤΣΙΠΙΡΙΚΙ

PB Member
Εγγραφή
9 Οκτ 2008
Μηνύματα
419
Πόλη
Νέα Σμύρνη
Γεια σαs. Ηθελα να ρωτησω ποιοι ειναι οι Σεναγαλεζοι (Νεγροι) Χρωμα:πρασινο-κιτρινο-πορτοκαλι-γκρι στο κεφαλι. Μαθαινουν να μιλανε. Ετσι ελεγε η αγγελια. Και ειναι και ζευγαρι...
 
σενεγαλης ειναι αυτη με το ασιμη κεφαλι, δεν νομιζω να υπαρχουν αλλα χρωματα... Εχει και η εφη...
 
Oμορφοι φαινονται. Απο τιμεs? Aπο φροντιδα; Σιγουρα "ζακουδακια" δεν θα ειναι...

Εξαρταται απο που θα τον αγορασεις! 😉 Κανενας ζακο δεν ειναι σενεγαλης και κανενας σενεγαλης δεν ειναι ζακο.:) Αλλο το ενα πουλι και αλλο το αλλο. Το καθενα ειναι ξεχωριστο και ιδιαιτερο ακομη και πουλια του ιδιου ειδους μεταξυ τους.
 
Mαλλον το εθεσα λαθοs. Εγω εχω παντα τον "μικρουλη" στο μυαλο μου. Με την τοσο μεγαλη φροντιδα και προσοχη που του ειχα.
 
Εγώ τον δικό μου τον είχα πάρει 500€ αν θυμάμαι καλά... Δεν είναι τόσο απαιτητικοί όσο ένας ζακό. Αν είναι ζευγάρι αλλά ήμεροι, σίγουρα θα δυσκολετείς παραπάνω να κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους, αλλά θα τα καταφέρεις. Αν είναι άγριοι, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.
 
αν τα πουλια αυτα ειναι μεγαλωμενα στο χερι ειναι πολυ καλη επιλογη για καποιον που μενει σε διαμερισμα και θελει ενα πουλι που να μιλα, να ειναι ησυχο και να ειναι σχετικα μικροσωμο (23 εκατοστα). το συνιστουν παρα πολλοι εκτροφεις σαν πρωτο πουλι (μετα απο τα μπατζυς και τα Lovebird). λενε ομως οτι αν δεν ειναι ταισμενα στο χερι ειναι παρα πολυ δυσκολα πουλια και καλο θα ηταν να τα εχεις ζευγαρι. η τιμη ειναι 400 με 450 ευρω.
 
ναι γιαννη για το ενα. αν ΔΕΝ ειναι ημεροι ειναι προτιμοτερο να ειναι ζευγαρι.
 
Καταλαβα παιδια. Παλι σε "ζακουδακι" θα καταληξω! Δεν ξερω,το ψαχνω πολυ το θεμα. Μονο αυτο το πλασματακι ειδα οτι μπορει να σου προσφερει τοσα πολλα! Με καταλαβαινε στα παντα και τελικα μονο εγω δεν τον καταλαβα στο τελοs! Eιχα και γατακι και αλλα ζωακια. Αλλα ο ζακουδακοs μου ηταν το κατι αλλο! Ηταν "ανθρωπινοs"! Aρκει να ερθει η στιγμη να μου κανει το "κλικ"!
 
Μην κατηγορεις τον εαυτο σου οτι δεν τον καταλαβες εσυ!
Εγω πιστευω πως εκανες ο,τι μπορουσες...
Κοιτα ομως και για αλλα ειδη,υπαρχουν και αλλα εξισου εξυπνα και αγαπισιαρικα!
 
Back
Top