Γενικά Μια νεα ζωη στο σπιτι μου, african grey baby

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης vendetta
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

vendetta

PB Member
Πόλη
Ηράκλειο
im back again δριμυτερος.
μετα απο το ζευγαρακι eclectus πηρα κι ενα μικρο ζακο,2 μηνων αν θυμαμαι σωστα, ειναι ακομα πολυ μικρουλης και δεν εχει ακομα την ανεση να ανεβαινει ανετα στο κλουβι μεσα.
οι εκλεκτους μεταφερθηκαν στο αλλο μου σπιτι σε μεγαλο κλουβι ωστε να ειναι και πιο ανετα εννοειται.
αντε ευχηθειτε μου καλη εκπαιδευση.

Να σου ζήσουν τα νέα σου φιλαράκια!

Περιμένουμε να μοιραστείς μαζί μας τις εντυπώσεις σου από αυτή την όμορφη συμβίωση!

Να σου ζήσει το νέο σου φιλαράκι! Περιμένουμε φωτογραφίες απο το μωρό 😛

και εκλεκτους και ζακο στο καπακι;ζηλευω:D

να ναι παντα καλα τα παπαγαλια σου!

Nα σου ζησει...
Περιμενουμε ομως και φωτογραφια του μικρου...

μπραβο καλη εκπαιδευση λοιπον στο μωρο.. Να μας λες για την προοδο του

Καλή εκπαίδευση! Να σε ρωτήσω, τον μικρούλη τον πήρες ταισμένο στο χέρι φαντάζομαι; Έχεις κάνει ζωολογικό κήπο εκεί μέσα! Θέλω κι εγώ!
Οι eclectus πώς τα πάνε;

να στε καλα παιδια, σας ευχαριστω πολυ.
σκοπος μου ειναι να αφοσιωθω οσο γινεται περισσοτερο στο θεμα των παπαγαλων γιατι βλεπω οτι πραγματικα οχι μονο με ελκυει ο κοσμος τους, αλλα μου δινει και πολυ μεγαλη χαρα.
ειναι ο δευτερος ζακο που παιρνω κι αυτη την φορα απο μωρο οπως το ηθελα παντα.
ο αλλος που εχω ηταν παρα πολυ αγριος στην αρχη και τον ειχα προσεξει και στο pet shop που ηταν,τον ειχε ενας αιγυπτιος και τον εδωσε για να παρει εναν ηρεμο ζακο, αυτο δε θα το εκανα, το πουλι εγινε αγριο απο την απροσεξια και τις ωρες μοναξιας που περνουσε. Ελπιζω ο αλλος που πηρε να χει καλυτερη αντιμετωπιση.
με τον καιρο τα πραγματα εγιναν πολυ πιο θετικα στην συμπεριφορα του απεναντι αν και για να πω την αληθεια στην αρχη ειχα απογοητευτει οταν ειχε περασει 1-2 μηνες και δεν ειχε ηρεμησει.
ομως εχω καταφερει αυτο το στρεσαρισμα ισως η την αγριοτητα που ειχε να την μειωσω σε βαθμο πολυ καλο,θελει βεβαια κι αλλη δουλεια ομως θα το παλεψω γιατι ο συγκεκριμενος το αξιζει οπως και καθε αλλο πτηνο.
λιχουδιες δε θελει βεβαια δυστυχως γιατι μαλλον δεν τα ειχε και ποτε του στο αλλο σπιτι που ηταν.
τρελαινεται ομως για φυστικια και του δινω καθε βραδυ.
ουφ πολλα ειπα για τον al μου.
ας πω τωρα και για τον καινουριο.
αν και ειναι πολυ μικρος ακομα και φυσικα στρεσαρισμενος, ομως γουσταρω που ειναι τρελα περιεργος, οτι κι αν κανω μεσα στο δωματιο νιωθω οτι με παρακολουθει, κι ετσι ειναι.
θα τον κανω αψογο πιστευω.

καλή υπομονή και επιμονή στην εκπαίδευση του νέου σου φίλου.

Να περνατε καλα! Δειξε μας οποτε μπορεσεις πολλες πολλες φωτογραφιες! 🙂Ειδικα με τα φυστικια... Ειμαστε ζηλιαρηδες!

Καλοριζικα, νασαι καλα να τα χαιρεσαι, κι εμας μας εχει τρελλανει ο Torres (African grey) του γιου μας.

Φιλε vendetta πολυ μεγαλη παρεα αποκτησες γρηγορα.
Να σου ζησουν και να τα προσεχεις.

Υ. Γ. Να ακολουθησεις τις οδηγιες που σου δινουν τα παιδια για το reef .
Για να μην εχεις απωλειες και στεναχωρεθεις.

Back