Παιδιά μόλις γύρισα σπίτι και βλέπω το ένα μου καναρίνι γύρω απο το μάτι του χτυπημενο μέσα στο αίμα. Αυριο πάω κατευθείαν κτηνίατρο. Για το βράδυ για να μη μολυνθεί τι να κάνω; Νεράκι να του βάλω; τι;
Εμμα προσεξε πολυ αν βαλεις διαλυμα μπεταντιν να μην μπει μεσα στο ματι. Αν το κανεις βαλε λιγο σε ενα βαμβακι και απλα να το ταμποναρεις γυρω γυρω οχι πολυ κοντα στο ματι και χωρις να τρεξει διαλυμα απο το βαμβακι και μπει στο ματι. Ας δουμε τι λενε κι οι αλλοι! Το πρωι οπως ειπες στον πτηνιατρο!
Καλη τυχη στο πουλακι!
Nαι Ανέστη ετσι οπως ακριβως το είπες το έκανα. Ευχαριστώ. Επειδή θα το πάω μεσημέρι γιαυτο ανησυχώ.. Μην πάθει καμιά μόλυνση. Πάντως το ανοιγοκλείνει κανονικά οποτε δεν ειναι κατι σοβαρο ε;
Xαμομηλι ε; Αυριο το πρωι θα του βάλω χαμομηλι γιατι τωρα του εβαλα μπεταντιν. Καλα σοκαριστηκα οταν το ειδα. καπου μεσα στο κλουβι το έπαθε. Το μικρό μου κάθεται και με κοιτάει.. Ευχαριστώ παιδιά!
Έμμα μήπως αύριο θα πρέπει να κοιτάξεις το κλουβί προσεχτικά για να βρεις που μπορει να χτύπησε το πουλάκι; Μήπως υπάρχουν σημεία που προεξέχουν επικύνδινα και γι'αυτό χτύπησε;
Ξέρω που το έπαθε και πως ακριβώς το έπαθε. Σε μια τετράγωνη πέτρα που του έβαλα για το ράμφος του. Όλη την ώρα εκεί είναι και τρίβεται. Χτες φύσαγε λίγο και το είχα έξω. Πρέπει να κουνήθηκε το κλουβί απο τον αέρα να τρόμαξε και να χτύπησε εκει το μάτι του. Πάντως σήμερα το πρωί δεν είχε πριστεί ούτε το είχε κλειστό. Κανονικά ανοιχτο. Η πληγή είχε ξεραθεί άρα θα κλείσει.. Και αυριο φεύγω δυστυχώς. Θα γυρίσω κυριακή.. Παίρνω τον πτηνίατρο τηλ αλλά δεν απαντά. Σας ευχαριστώ για τα περαστικά!
Το άλλο που μου έκανε τρομερή εντύπωση και ήθελα να σας το πω είναι πως απο τον αέρα είχαν ανοίξει και οι δύο πόρτες του κλουβιού και αυτό δεν έκανε την κίνηση να φύγει. Είχε την ευκαιρία να πετάξει ελέυθερο και δεν έφυγε! Καθόταν και έπαιζε.. Πολύ παράξενο ε;
Εφ'οσον επαιζε και ειχε το ενδιαφερον του στην πετρα οπως λες, βρισκω φυσικο να μην καταλαβε οτι οι πορτες ηταν ανοιχτες
Φροντισε να βαλεις το κλουβακι, σε μερος που δεν θα το κουναει ο αερας, απο δω και περα:)Περαστικα!
Εκείνη τη στιγμή που το είδα έπαιζε δηλ. Πέταγε πέρα δώθε αλλά τις πόρτες που ήταν ανοιχτές δεν τις πέρναγε.. Πάρα πολύ τυχερή είμαι που δεν έφυγε! Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι τι μπορει να του είχε συμβεί.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.