Αγορά Μικρο κλουβι παπαγάλου

nasosKE_30

PB Member
Εγγραφή
8 Ιαν 2008
Μηνύματα
778
Πόλη
Νέα Σμύρνη
αν σε καποιον περισσευει κανενα μικρό κλουβι για παπαγάλο θα το ηθελα για να το εχω για μεταφορα γιατι το δικό μου δεν μεταφερεται ευκολα!
 
Γεια σου φιλε εχω δυο κλουβια απο παπαγαλους που ειχα παλια αν θελεις ελα διαλεξε ποιο σου κανει και παρτο.
 
γνωρισα και την "αναπαραγωγική μοναδα" του lizard και μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα! Πολυ οραγωμενα και πολυ μερακι! Αυτη τη στιγμή εχει καναρινια σε καθε σταδιο της ζωης τους απο αυγα, μικρα, μεγαλυτερα μικρα και μεγαλους,😀
πολυ ωραιος!
 
λοιπον ειχα παρει απο τον lizard το παρακάτω κλουβι με σκοπο να το εχω για μεταφορα του αρθουρου αλλα επειδη σκεφτηκα οτι εκτος της μεταφορας καλο θα ηταν να μπορει και να μενει κιολλας εκει μεσα (στις διακοπες για παραδειγμα) για λιγες μερες, πιστευω οτι δεν ειναι καταλληλο γιατι εχει λεπτα καγκελα τα οποια μπορει να σπασει αμα μεινει εκει μεσα.ψαχνω δηλ κατι σαν το 2ο κλουβι.
οπωτε επειδή ο lizard δεν το θελει ετσι και αλλιως, οποιος το θελει ας το παρει. Ενας πατος του λειπει μονο και ειναι μαρκας ferplast με οριζοντια καγκελα ιδανικο για παπαγαλακια-κοκατιλ.
 

Συνημμένα

  • Image1.webp
    Image1.webp
    61,3 KB · Προβολές: 126
  • Image2.webp
    Image2.webp
    69,3 KB · Προβολές: 123
  • cage.webp
    cage.webp
    14,2 KB · Προβολές: 140
Νάσο ποιό έιναι αυτό που φαίνεται στην τρίτη φωτό ή το πρώτο;
 
οι διαστάσεις περίπου; Ψάχνω ένα νέο σπιτάκι για το Μπάντζι μου.
 
Νασο καλησπερα. Να ρωτησω για το αλλο κλουβακι που περισσευει το εχεις ηδη δωσει; Εαν οχι με ενδιαφερει εμενα για τα νεα μου πουλακια οταν με το καλο γεννηθουν.
 
ελα αννα οχι το εχω ακομα.
δικο σου! Ελα οπωτε θες και παρτο. Ο πατος του λειπει μονο και ο κωδικος για τον πατο ειναι Μ6 της ferplast!
 
Back
Top