Γενικά Μιμούνται τα καναρίνια;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης lina
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

lina

PB Member
Εγγραφή
2 Ιαν 2016
Μηνύματα
526
Πόλη
Ιωάννινα
Γειά σε όλους. Έχω καιρό να γράψω αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν παρακολουθώ κ όλα τα θέματα. Βρε παιδιά έχω μια απορία πολύ καιρό τωρα έχω ένα καναρινακι δε ξέρω ράτσα ούτε κ τι φύλο είναι νομίζω πως είναι θηλυκό αν κ ήθελα αρσενικό στην αρχή. Φυσικά τώρα δε Το αλλάζω με κανένα αρσενικό αφού το αγαπάω. Λοιπόν ο μπαμπικος του έμεινε το όνομα δεν κελαιδαει μεν όπως όλα τα καναρίνια αλλά μιμείται την Λίνα κ όλα τα σφυρίγματα της( η Λίνα είναι παπαγάλινα για όσους δε με ξέρουν) είναι δυνατόν αυτό; Το έχετε παρατηρήσει σε δικά σας που ζουν στο ίδιο χώρο με άλλα είδη πουλιών;
 
Συμβαίνει πολύ συχνά, δεν είναι τοσο φαινόμενο μίμησης αλλά τα ακούσματα που έχει πάρει το πουλακι.

Με τα κρούσματα που έχει ένα πουλάκι χαλάει ή φτιάχνει το ρεπερτόριο του
 
Κάπου είχα διαβάσει ένα άρθρο ότι όλα τα πουλιά έχουν μια ικανότητα μίμησης, άλλα ελάχιστη κι άλλα πολύ μεγάλη. Αντώνη και τα μαθήματα που σωστά λες συμπεριλαμβάνουν τη μίμηση αυτού που ακούν.
 
lina , Εύα, θα έλεγα ότι αν πράγματι το θηλυκό σου είναι τόσο καλό στη μίμηση ήχων, δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα από Οκτώμβρη να βρεις έναν αρσενικούλη πολύ ικανό στο κελάηδημα (κι αν γίνεται επίσης καλό μίμο, αυτό υποθετικά γιατί που να τον βρεις τώρα) και μόλις γεννηθούν τα μωράκια τους να τους βάζεις ήχους αηδονιού, έως να πάνε 7-8 μηνών. Μπορεί κάποιο να τους μιμηθεί (όσο γίνεται φυσικά) και το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά υπέροχο.
 
Έχεις δίκιο Γιάννη μου αλλά πολλά τα προβλήματα πρώτα πρώτα θα πρέπει να αλλάξω σπίτι στο μισό σπίτι έχουν κάνει ήδη κατάληψη τα πουλακια μου. Πρέπει να αλλάξω δουλειά για να έχω περισσότερο χρόνο. Κ τελευταίο κ κυριότερο φοβάμαι να το βάλω σ αυτή τη διαδικασία το καημένο μου μη μου πάθει κάτι.
 
Είναι τόσο καλο που κάθεται στο χέρι μου το ταΐζω το αφήνω ελεύθερο μέσα στο σπίτι όταν φυσικά έχω κλεισμένη τη Λίνα κ τον ody γιατί έχει τη μανία να θέλει να κάθεται στην πλάτη της Λίνας κ αυτή του αγριεύει. Κ μόλις θέλει να μπει μέσα πάει κ κάθεται πάνω στο κλουβί του για να το πιάσω κ να το βάλω μέσα.
 
Back
Top