Αναπαραγωγή Μολις σηκωνεται απο τη φωλια μαλωνουν με τον αρσενικο

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης GALEKOS
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

GALEKOS

PB Member
Εγγραφή
23 Φεβ 2008
Μηνύματα
326
Πόλη
Θήβα
η καναρα μου εβγαλε τρις νεοσσους απο τα πεντε αυγα που ειχε, μολις σηκωνεται και βγαινει απο την φωλια η καναρα μαλωνουν με τον αρσενικο,τι να κάνω;
πρεπει να χωρισω τον αρσενικο με χωρισμα στην κλουβα και μεχρι ποτε;
 
αν το κανει συνεχεια ο καναρος και ενοχλει την καναρα πρεπει να βαλεις το χωρισμα και να βαλεις τον καναρο στην αλλη πλευρα. Μαλλον το κανει γιατι θελει να ξαναζευγαρωσει.
 
Τι εννοείς όταν λες μαλώνουν; Μηπως ο αρσενικός είναι υπερπροστατευτικός και την παροτρυνει να γυρίσει στην φωλιά γρήγορα και το εκλαμβάνεις σας τσακωμό; Ποσων ημερών είναι οι νεοσσοι;
 
οι νεοσσοι ειναι μολις δυο ημερων δεν το θεωρω προστασια γιατι και η καναρα του ορμαει, τι πειραζει να τον χωρισω που λεει και ο φιλος μου ο sainer?
 
Βάλε το διαχωριστικό στο κλουβί γιατί ο κάναρος είναι "αγριεμένος" και ενοχλεί την θυληκιά.
 
ΓΙΩΡΓΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΙΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ
μεχρι ποτε τον αφησω με το χωρισμα;
και τα μικρα με την μανα να τα ταιζει;
ΓΙΩΡΓΟ να τον χωρισω και να τον βαλω με αλλη θηλυκια;
 
ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΙΕΙΑ και οτι επιθυμεις
 
Ευχαριστώ για τις ευχές σου! Μόλις τα μικρά είναι έτοιμα και βγούν απο την φωλιά, βάλε τον κάναρο πάλι με την θυληκιά και τα μικρά απο την άλλη μεριά με το διαχωριστικό για να ταίζονται απο κει και ο αρσενικός να κάνει την δουλειά του χωρίς προβλήματα για την επόμενη γέννα, μην αλλάξεις θυληκό στον αρσενικό.
 
αυτα που σου γραφει ο συνονοματος παραπανω κανε αλλα οταν θα βαλεις παλι τον καναρο στο κλουβι να παρατηρησεις τη συμπεριφορα του προς τα μικρα.υπαρχει περιπτωση να ειναι επιθετικος προς αυτα.η καναρα θα τα ταιζει κανονικα οσο ο καναρος ειναι χωρια.
 
Back
Top