Γενικά Μου έφυγε από τα χέρια το καναρίνι μας

dimitrapery

PB New Member
Εγγραφή
1 Ιαν 2022
Μηνύματα
4
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα
Είναι πρωτοχρονια 2022 κ η θλίψη μου είναι τεράστια διότι καταλαθος μου έφυγε από δικό μου λάθος το καναρίνι της κορούλα μου.
Το σοκ της ήταν μεγάλο κ για να της απαλύνω τον πόνο έτρεξα κ πηρα ένα σχεδόν ίδιο κ της είπα ότι το βρήκα κ το ξανα έβαλα στο κλουβί.
Βέβαια το παιδί έχει καταλάβει ότι δεν μοιάζει με το δικό της καναρίνι γτ αυτό είναι μωράκι που πηρα.
Είμαστε σε αθλια ψυχολογική κατάσταση εγώ κ το παιδί διότι ναι μεν έχουμε ένα νέο πουλάκι αλλα αναρωτιέμαι πως κ που να είναι υο δικό μας καναρίνι.
Και ειδικά με την αλλαγή του χρόνου που έγινε πριν κιγο κ με τα πυροτεχνήματα όσο σκέφτομαι ότι είναι εκεί έξω μόνο του κ τρομαγμένο ραγίζει η καρδιά μου.
Ήθελα απλά να μοιραστω αυτό που νιώθω μαζί σας γτ νομίζω πως με νιώθετε.😔
 
Λυπάμαι ειλικρινά, αν όμως δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί και δεν εχει χάσει τον προσανατολισμό του, υπάρχει πιθανότητα να σας επισκεφτεί.
Εύχομαι το καλύτερο!
Καλή Χρονιά!
 
Καλη Χρονια!

Ατυχήματα συμβαίνουν...
Δωσ'τε την προσοχη σας στο νεο πουλακι τωρα.

Οι πιθανοτητες να γυρισει το καναρινακι ειναι πρακτικα ανυπαρκτες αλλα υπαρχουν πιθανότητες να προσγειωθει σε κλουβια με αλλα καναρινια και με λιγη τυχη να βρει νεο σπιτι.
 
@Stavros ναι καθώς άνοιξα το κλουβί για να του κόψω τα νύχακια του
[automerge]1641057586[/automerge]
@Tony Forpus Καλή χρονιά !
[automerge]1641057619[/automerge]
@Ιωάννης 2021καλη χρονιά
[automerge]1641057657[/automerge]
@kom μακάρι αυτό εύχομαι να είναι καλά όπου κ αν είναι
[automerge]1641057690[/automerge]
@ellf η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!
 
@dimitrapery

Όταν για κάποιο λόγο θέλουμε να κάνουμε κάποια εργασία που απαιτεί να ανοίξει για ώρα κάποιο πορτάκι του κλουβιού ή να βγει το πουλάκι από το κλουβί,αυτό γίνεται σε εσωτερικό χώρο.
Κανόνας!
 
ευτυχώς ακόμα δεν μου έχει τύχει και ελπίζω να μην ...Δεν πειράζει μπορεί να συμβεί σε όλους ακόμα και στους πιο προσεκτικούς ...
Ωστόσο για να σας απαλύνω λίγο την στεναχώρια σας , σας λέω ότι το πουλάκι αυτή την στιγμή ζεί και κάποιο άλλο μεγάλο γεγονός : Ανακάλυψε πόσο μεγάαααλοοοος είναι ο κόσμος και σίγουρα θα έχει προσαρμοστεί...ξέρουν αυτά 😊
 
Καλη χρονια αμα θες βαλε στο μπαλκονι λιγους σποεους απι την τροφη του η νιζερ η κελαιδινη αν πεινασει θα ερθει! Λυπάμαι πολύ!
 
Back
Top