Φροντίδα Μπάνιο και ευεργετικές ιδιότητές

Manos Tyro

PB New Member
Εγγραφή
13 Ιαν 2019
Μηνύματα
330
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
Επιτέλους σήμερα μπήκε η θυληκια (Τινα)
Περιμένω τώρα και τον αρσενικο(Τάκης) που αρνείται πεισματικα να κάνει μπάνιο αλλά που θα πάει θα τον καταφέρουμε.
Μετά το μπάνιο η Τίνα, που είναι λευκο με λίγο κίτρινο, ήταν σαν το βαμβάκι το φτέρωμα της, δεν χόρταινε να την κοιτάζω.
 
Εκανε το μπανάκι και ο Τάκης.
Μια ερωτήσεις έχω να κάνω, ποια είναι η περίοδος που θα τα βάλω μαζι;
Και ποτέ μπορώ να πάρω άλλο ένα ζευγάρι, μ; Εχω ακούσει ότι μετά τον Οκτώβριο είναι καλά να κάνω την αγορά.
 
Μαζί τα βάζουμε όταν θέλουμε να τα ζευγαρώσουμε. Στην αρχή με χώρισμα και έπειτα χωρίς. Τον Οκτώβριο είναι καλή εποχή γιατί τότε υπάρχουν σε αφθονία στα καταστήματα και τα περισσότερα είναι σε μικρή ηλικία.
 
Το ζευγάρωμα ξεκινάει Φλεβάρη;
Αυτό είναι σχετικό. Αν τα έχεις σε εσωτερικό χώρο με σταθερή θερμοκρασία τότε μπορείς να αρχίσεις και Φλεβάρη. Αν τα έχεις σε εξωτερικό χώρο καλό θα ήταν να αρχίσεις κάπου στον Απρίλιο που θα είναι σχετικά καλός ο καιρός για εξωτερική αναπαραγωγή. Και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να έχει γίνει πλούσια διατροφική προετοιμασία με λαχανικά και χορταρικά της εποχής ώστε να μπορούν τα πουλιά να ανταπεξελθουν με περισσότερη ευκολία στις απαιτήσεις μιας αναπαραγωγικης περιόδου.
 
Σε μπαλκόνι τα έχω αλλά είναι σχετικά προστατευμένα, αλλά από αυτά που μου λες ας τα βάλω κατά τον Απρίλιο για να είμαι σίγουρος.
Πάντως από διατροφή ακολουθώ όσα έχω διαβάσει στο forum, βάζω εναλλάξ φρουτο και λαχανικό μέρα παρά μέρα, μια φορά την εβδομάδα αυγο και τώρα θα κάτσω να φτιάξω μια αυγοτροφη που διάβασα.
 
Back
Top