Γενικά Μπάνιο παπαγάλου μέσα στο σπίτι

Parrotsmile

PB Member
Εγγραφή
25 Σεπ 2007
Μηνύματα
2.055
Πόλη
Καλαμάτα
Ο Πάρης κάνει καθημερινά το μπάνιο του αλλά έμαθε μόνο όταν τον βλέπει ο ήλιος γιατί στο προηγούμενο σπίτι είχα περισσότερο ήλιο στο καθιστικό. Στο νέο μου σπίτι έκανε στο μπαλκόνι με μεγάλη προσοχή. Ευτυχώς η βεράντα είχε αρκετό βάθος και τον έβαζα εκεί πάντα το μεσημέρι. Το χειμώνα έκανε ντους αλλά δεν μου αρέσει και θέλω να κάνει μόνος του στην μικρή πισίνα του.'Έτσι για να μάθει μέσα δεν τον άφησα να κάνει μπάνιο για τέσσερις ημέρες και τελικά πείστηκε να κάνει στη κουζίνα ανοίγοντας και το φως μήπως και το συνδυάσει με τον ήλιο (πειραματισμούς έκανα) Χειμώνας έρχεται και ιδού ο κύριος να κοιτά και προς τα επάνω αφού ήταν νέο το περιβάλλον του μπάνιου του. Ελπίζω να το επαναλάβει αλλά έξω ξανά γιοκ.

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
Τελειο το βιντεακι Κωνσταντινε!

Με τη σφουγγαριστρα ανα χειρας πρεπει να εισαι κι εσυ, ετσι; :D🙄😛
 
Τελειο το βιντεακι Κωνσταντινε!

Με τη σφουγγαριστρα ανα χειρας πρεπει να εισαι κι εσυ, ετσι;

Ευχαριστώ Ανέστη με τη σφουγγαρίστρα και όχι μόνο...😱φαράσι, ηλεκτρική σκούπα, βεντεξ...
 
Ωραίος ο Πάρης!:D Τελικά θέληση να έχουμε και αρκετά "προβλήματα" λύνονται! Μας έδωσες μια ωραία ιδέα με αυτό το βιντεάκι, δε φανταζόμουν ότι ένας δίσκος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως πισίνα!
 
Ωραίος ο Πάρης!:D Τελικά θέληση να έχουμε και αρκετά "προβλήματα" λύνονται! Μας έδωσες μια ωραία ιδέα με αυτό το βιντεάκι, δε φανταζόμουν ότι ένας δίσκος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως πισίνα!

Ναι Έφη μετά από αρκετούς πειραματισμούς στο τι θέλει για να πλατσουρίζει άνετα αφού το μπάνιο του διαρκεί γύρω στο τέταρτο κατέληξα σε αυτό το δίσκο που είχα πάρει από το ΙΚΕΑ.
 
Κωνσταντίνε μας έχεις αφήσει άφωνους με τις εκπληκτικές ιδέες σου αλλά και την αγάπη και την αφοσίωση που δείχνεις στον Πάρη!

Μπράβο και πάλι μπράβο!
 
ωραιος ο νεος.. Μπραβο
και μενα μου εδωσες ιδεα γιατι ειχα δοκιμασει με βαθεια λεκανη και
ο πιπικος σαλταρε... Με ενα δισκο φαινετε πως θαναι καλιτερα
 
Καλή ιδέα π δίσκος! Θα το δοκιμάσω κι εγώ!
 
Είμαι σίγουρη ότι η Άντα θα ήταν πολύ χαρούμενη βλέποντας την περιποίηση που του κάνεις και το πόσο καλά περνάει ο Πάρης μαζί σου!
 
:) Ο Πάρης κούκλος, όπως πάντα και πολύ τυχερός που έχει ένα φιλαράκι σαν εσένα 😉
 
Back
Top