Φροντίδα Μπάτζι ελεύθερο στο σπίτι

Εγγραφή
21 Ιουν 2019
Μηνύματα
175
Καλημέρα , όπως ίσως ξέρετε ,έχω ένα μπάτζι εδώ και 1 μήνα. To είχαν κάνει δώρο στον γιο μου όμως δεν ασχολήθηκε. Έτσιμετα από 2 βδομάδες αποφάσισα να τον βγάλω από το κλουβί για πρώτη φορά . Χθές ,όλα κύλησαν ομαλά μέχρι που ένα αυτοκίνητο πέρασε και ο μικρός Φρέντι (έτσι τον έβγαλε ο γιος μου) έκανε έναν γύρω μέσα στο δωμάτιο και προσγειώθηκε στην λάμπα για να ξαναπετάξει μέχρι τον τοίχο και με μια μανούβρα να φτάσει στο στάντ.Η πτήση ήταν αρκετά καλή δεν πήγε να πέσει ,ούτε ήταν ατσούμπαλος και πήγαινε αργά πρέπει να ανησυχώ.Επίσης έχω ένα παράθυρο του οποίου κλείνω τα παντζούρια όμως έχω ανοιχτό το εσωτερικό φύλλο με το γυαλί γιατί φοβάμαι μην πέσει. Θα μπορούσα να το κλείσω ; Επίσης αν πάει κάτι στραβά υπάρχει κάποιος πτηνιατρος στην Ηλεία?
Ευχαριστώ.
 
Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προβλεφθούν για να αποφύγουμε τους πιθανούς κινδύνους που υπάρχουν για τα πουλιά μέσα στο σπίτι. Διάβασε αυτό προσεκτικά και αν δεν σε καλύψει, γράψε μας πάλι για λεπτομέρειες.


Επίσης αν πάει κάτι στραβά υπάρχει κάποιος πτηνιατρος στην Ηλεία?
Δυστυχώς εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω.
 
Δυστυχώς στο σπίτι μου δεν υπάρχει δυνατότητα για κουρτίνες ( τα κουφώματα είναι λίγο διαφορετικά) Τι μπορώ να κάνω;
 
Το θέμα είναι να μπορέσει το πουλάκι να αντιληφθεί, χωρίς να τραυματιστεί, ότι αυτό που φαίνεται έξοδος (το τζάμι) δεν είναι έξοδος. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα καταλάβει ότι δεν μπορεί να βγει και δεν θα κινδυνεύει, αλλά δεν έχω να προτείνω κάποιον τρόπο. Ίσως κάποιος που έχει αντιμετωπίσει αντίστοιχο θέμα μπορεί να βοηθήσει πρακτικά.
 
Back
Top