Φροντίδα Μπάτζι κουνάει το κεφάλι του νευρικά και γρήγορα

@Diamond13 Πόσο καιρό το έχεις?
Η συμπεριφορά του δείχνει ότι προσπαθεί να επικοινωνήσει με τα άλλα πουλάκια δίπλα της.
Επί της ευκαιρίας
Το κλουβί αυτό είναι μικρό για μπατζι. Είναι πολύ ενεργητικά και δραστήρια και απαιτούν μεγάλα κλουβιά για να γυμνάζονται και μέσα στο κλουβί. Οι πατήθρες είναι ακατάλληλες καθώς προορίζονται για καναρίνια και δεν κάνουν καλό στα πόδια των μπατζι. Αντίκατέστησε τες με αυτές από φυσικό ξύλο μαζί με τον φλοιό σε διάφορους διαμέτρους και υφές ώστε να γυμνάζονται τα πόδια του σωστά.
 
2 εβδομάδες το έχω και σήμερα πρώτη φορά το έβαλα δίπλα στα άλλα.
Σευχαριστώ για τις υπόλοιπες πληροφορίες!
 
@Diamond13 Θα έπρεπε να κρατήσεις καραντίνα 40 ημερών σε ξεχωριστό δωμάτιο από τα άλλα για την αποφυγή μετάδοσης κάποιας ασθένειας στα ήδη υπάρχον πουλάκια.
 
@Diamond13 Θα έπρεπε να κρατήσεις καραντίνα 40 ημερών σε ξεχωριστό δωμάτιο από τα άλλα για την αποφυγή μετάδοσης κάποιας ασθένειας στα ήδη υπάρχον πουλάκια.
Δεν το πήρα από πετ σοπ, από άνθρωπο που πουλούσε στο σπίτι του το πήρα γιαυτό θεώρησα πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
 
@Diamond13 Μην είσαι σίγουρος. Και από τον πιο αξιόπιστο εκτροφεα να είναι πάλι πρέπει να τηρηθεί η καραντίνα.
Μάλιστα, σευχαριστώ πολύ!!!
Θεωρείς δηλαδή ότι δεν είναι κάτι το ότι κάνει έτσι το κεφάλι του εε; να μην ανησυχώ
 
Και η Patrick (το budgie μου) κουνάει το κεφάλι της έτσι μερικές φορές, ειδικά όταν κρατάω κάτι και θέλει να το φάει. Γενικά είναι πολύ παιχνιδιάρικα πουλιά, γεμάτα ενέργεια και μπορεί αυτό να θεωρηθεί ότι είναι ένα είδος δικού του παιχνιδιού ή ακόμη και μπορεί να μιμούταν την κίνηση της κούνια που ήταν στο διπλανό κλουβί. Για την καραντίνα μπορείς να δεις αυτό το χρήσιμο άρθρο:
Επίσης εκτός από μεγαλύτερο κλουβί και ξύλινες πατήθρες, σίγουρα χρειάζεται και κάποιο παιχνίδι για να απασχολείται μέσα στην ημέρα.
 
Back
Top