Ασθένειες Μπλέχτηκε κλωστή από τη φωλιά στο πόδι νεοσσού

MarilenaTzn

PB New Member
Εγγραφή
25 Απρ 2021
Μηνύματα
5
Καλησπέρα σας! Εδώ και κάποιες μέρες η κανάρα μου έχει γεννήσει και σε ένα από τα μικρά καναρινακια μπλεχτηκε κλωστή από την φωλιά στο ποδαράκι του, την οποία δεν μπορώ να ξεμπλεξω και έχει δημιουργηθεί ένα εξογκώμα στο πόδι του μικρού το οποίο μου φαίνεται και κάπως μελανό. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία έτσι ώστε να μπορέσει να με βοηθήσει? Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
 
  • Like
Αντιδράσεις: Vada
@MarilenaTzn θα πρέπει να γίνουν κάποιες ενέργειες που απαιτούν λεπτό χειρισμό . Πρέπει να πιάσετε καλά το πουλάκι με μία πετσέτα να το γυρίσετε ανάποδα να το και να βγάλετε τα πόδια του έξω από την πετσέτα. Κατόπιν με ένα μικρό ψαλιδάκι να προσπαθήσετε να κόψετε την κλωστή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και λίγο βαζελίνη πάνω στην κλωστή για να μαλακώσει. Εάν σας φαίνεται δύσκολο η φοβάστε να το κάνετε θα πρέπει να απευθυνθείτε σε γιατρό το συντομότερο.
 
@Stavros Καλησπερα, του έβαλα baby oil και με υπομονή του καθάρισα το ποδαράκι. Τώρα του βάζω 2 φορές την ημέρα αντιβιοτικη κρέμα και όλα καλα! Σας ευχαριστώ πολύ!
 
Back
Top