Γενικά Μπορείτε να μου συστήσετε κάποια pet shops στην Αθήνα;

jordaninio

PB New Member
Εγγραφή
28 Αυγ 2008
Μηνύματα
34
Πόλη
Λέρος
παιδια τωρα που θα ανεβω Αθήνα γινεται να μου προτεινετε κανενα καλο πετ σοπ για να παω;
 
γενικα θελω να χαζεψω.. Θελω να βρω καμια τροφη ή κροκετες... Και γενικα να εχει πουλια... Να ειναι μεγαλο αν γινεται... Ποιο ειναι το πιο μεγαλο στην Αθηνα;
 
Στην λεωφορο Βουλιαγμενης στο υψος της Γλυφαδας εχει δυο πολυ μεγαλα πετ σοπς. (στο ρευμα προς Βουλιαγμενη)
 
για τα pet city έχουν γίνει καταγγελίες για το πώς συμπεριφέρονται στα ζώα που εμπορεύονται, για αυτό προσοχή.
σε μεγάλο petshop που πήγα πριν κάτι μέρες, μπήκα μέσα και έμεινα με ανοιχτό το στόμα με τα είδη πουλιών και όχι μόνο που είχε.
μετά έμεινα με το πώς τα είχε. Οι ουρές των ringneck που κοιτούσα ήταν εντελώς κατεστραμένες, καταλαβαίνετε πώς τα μετέφεραν τα πουλιά..
άλλα είχαν δαχτυλίδια και άλλα όχι, ένα ήταν εξημερωμένο.
όταν ρώτησα τον υπεύθυνο που ήξερε, υποτίθεται, τι ηλικία έχουν τα πουλιά, μου είπε ότι όλα είναι μικρά και ότι αυτό ήταν εξημερωμένο γιατί το είχε μέσα του το πουλί! Εξημερώθηκε μόνο του δηλαδή.. Το πουλί είχε δαχτυλίδι του 06.
όταν κατάλαβε ότι κάτι ξέρω έκανε ότι έχει δουλειά και έφυγε!
ό,τι να'ναι δηλαδή..
ξετρελάθηκα με το πουλάκι, αλλά αν το αγοράσεις δεν το σώζεις.
καταδικάζεις μερικά ακόμη.έτσι πιστεύω.
τα λέω αυτά για να είσαι υποψιασμένος!pet shop δεν έχω να σου προτείνω, εκτός από αυτό που είναι στη γειτονιά μου, αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνεις..
καλώς να έρθεις στην αθήνα!
 
ευχαριστω margi δεν εχω παει σε pet city οποτε δεν ηξερα!φυσικα δεν στηριζουμε τετοια πετ...
 
...sti Galatsi sti pl. Karaiskaki iparxei ena pet...Omos den einai megalo, den exei polla poulia alla einai katharo kai polla apo ta poulia pou ida itane imera...
 
Δυστυχως τα περισσοτερα πετ σοπ προκαλουν καταθλιψη. Θα συμφωνησω με την κατασταση στα petcity. αξεσουαρ και τροφες ψωνιζω απο κει αλλα ζωακι δε νομιζω. Οταν ειχα παει τελευταια φορα και χαζευα τα πουλια ειδα συνθηκες υγεινης απο ανεκτες εως κακες, αναλογα την τυχη του καθε πουλιου.
Το πιο καθαρο συνοικιακο πετ σοπ παντως που εχω στην Πετρουπολη ειναι ψηλα στην 25ης Μαρτιου, κοντα στο ΚΕΠ, μικρο αλλα τα εχει πεντακαθαρα.
Σε αντιθεση με ενα αλλο εδω κοντα οπου εχει τα πουλια σε κατι σαν ντουλαπα και ολο σχεδον το Σ/Κ ειναι στο σκοταδι! Ποτε, τιποτα απο κει!
 
τα πετ σιτυ δυστυχως ειναι καταστηματα με ανειδικευτους υπαλληλους [τυπου σουπερ μαρκετ] αδιαφορους και στα ραφια λειπουν οι μισες τιμες και για τα καταστηματα που εχει δε το βρισκω και φθηνο!1000 φορες τα γειτονικα!
 
Ο ιδιοκτήτης κάνει την διαφορά στο κατάστημά του (πετ σοπ).
Υπάρχουνε άραγε ιδιοκτήτες,όχι υπάλληλοι, που άνοιξαν πετ σοπ από χόμπι ή αγάπη στα πουλιά; Είχανε ασχοληθεί από μικροί με πουλιά;
Μάλλον πολλοί το άνοιξαν για το συμφέρον τους.
Έτσι εξηγείτε και η ασχετοσύνη πολλών ιδιοκτητών για τα είδη των πουλιών που πουλάνε. (Όπως άλλωστε, το έχουνε αναφέρει και πολλοί μέσα από το φόρουμ.)
 
Να πώ και εγώ ότι από το Pet City που επισκέφθηκα (Πειραιάς) έφυγα τρέχοντας. Μπορεί το περιβάλλον να δείχνει όμορφο όμως η κατάσταση στα πουλιά ήταν τραγική, οι τιμές στα σκυλάκια που ρώτησα ήταν πανάκριβες(άσχετο με το θέμα) και γενικά οι υπάλληλοι θύμιζαν αυτό που είπε κάποιος φίλος νωρίτερα, super market.

Επίσης ακόμα τραγικότερη ήταν η κατάσταση σε ένα pet shop που βρίσκεται δίπλα στον ηλεκτρικό σταθμό της Κηφησιάς (δεν θυμάμαι όνομα αλλά δεν έχει και άλλο). Την είπα στον υπάλληλο για τις συνθήκες υγιεινής των κλουβιών και έκανε τον κινέζο...

Το μόνο από τα 10άδες pet shop που επισκέφτομαι συχνά (λόγω αχόρταγου σκύλου :D και τώρα καναρινιών) και είχε πραγματικά όμορφα και καθαρά καναρίνια, βρίσκεται στα Μελίσσια. Δεν έχει όμως ποικιλία σε τροφές και αξεσουάρ.
Επειδή δεν θέλω να κάνω διαφήμιση - σε αντίθεση με τις καταγγελίες που πρέπει να τις μαθαίνουμε για να προστατευθούμε- όποιος θέλει να μάθει ας μου στείλει μήνυμα.
 
καλησπέρα αν θες στο κέντρο έχει 2 πάνω στην αθηνάς απέναντι απέναντι πρόσεχε γιατί το ένα είναι πολύ μεγάλος απατεώνας το πιο μεγάλο λέω αν θες για βόλτα είναι καλά
 
Λιγο παλιο το θεμα, αλλα οφείλω να γράψω πως σε ενα petshop που έχει ανοίξει πρόσφατα στη Νέα Χαλκηδόνα, δίπλα στον Σκλαβενίτη, είχα παει να κοιτάξω για παπαγαλάκια και έφυγα τρέχοντας, καθώς μέσα σε ενα απο τα κλουβιά, υπήρχε ένας νεκρός παπαγάλος.. και όταν το ανέφερα στον ιδιοκτήτη, συμπεριφέρθηκε σαν να το ήξερε απο πριν ! Κι όμως, το παπαγακάλι έμεινε εκεί μέχρι και την επομενη μέρα που πέρασα και το ειδα απ' έξω!

επίσης, ενα petshop στην Ιφιγενείας στο Ν. Ηράκλειο (κοντά στα φανάρια της Λ. Ηρακλείου) έχει γέρικα παπαγαλάκια τα οποία τα πουλάει λέγοντας ότι ειναι μηνών ! Προσοχη λοιπον
 
Back
Top