Γενικά Μπορείτε να ξεχωρίσετε το φύλο του μικρού μου καναρινού;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Sonikoly
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Μπορείτε να ξεχωρίσετε το φύλο από το μικρό μου καναρίνι;
Όχι, δεν γίνεται.
Θα πρέπει να περιμένεις να μεγαλώσει και να το παρακολουθείς, αν είναι αρσενικό θα αρχίσει να σαλιαρίζει, να προσπαθεί δηλαδή να τραγουδήσει.
 
Είτε αρσενικό είτε θηλυκό γερό και δυνατό να είναι. Πάντως ο Σπύρος αποδείχθηκε μέγας χαζομπαμπάς. Το μικρό το προσέχει σαν τα μάτια του. Κάθεται πάνω στο κλουβί του, το ταϊζει και του τραγουδάει όλη την ημέρα. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
 
Κουκλάκι είναι αντικειμενικά κ όχι γιατί μοιάζει χρωματικά στον Σοφοκλή μου😜😍!Να την χαίρεσαι όλη την οικογένεια! Μπράβο στον Σπυράκο 😍. Πρότυπο!
[automerge]1649909572[/automerge]
Καλημέρα σε όλους.🌞🌞😊
 
Καλησπέρα σε όλους,
σήμερα η μικρή μας η σουσού κέρδισε το όνομά της επάξια.Σήμερα μπήκε στην μπανιέρα και έπαιζε με το σουπιοκόκαλο. Μάλιστα αποδείχθηκε πολύ ζηλιάρα. Μόλις έβγαλα το χώρισμα και μπόρεσε να πάει στην πλευρά των γονιών της άρχισε να ακολουθεί κατά πόδας τον Σπύρο μήπως την ταϊσει. Μόλις είδε ότι δεν τον κατάφερνε, άρχισε να του τσιμπάει με το ράμφος της τα πόδια του. Βέβαια τον βοηθάει στο τάισμα της Μπέλας. Τσιμπάει κεχρί και αυγό και τα πάει στη φωλιά για να τα δώσει στη μαμά της. Βέβαια σήμερα που είχε καλό καιρό τα έβγαλα για λίγο στο μπαλκόνι και άρχισε να κάνει κάποιον θόρυβο που δεν έκανε παλιότερα. Δεν ξέρω αν προσπαθούσε να κελαϊδήσει για αυτό το κατέγραψα και θα το ανεβάσω σε λίγο.
 
Λαλίστατο το πουλάκι. Να το χαίρεσαι. Φαίνεται ότι προσπαθεί να κελαηδήσει, επομένως μάλλον πρόκειται για αρσενικό, αν και μου έχει συμβεί στο παρελθόν τέτοιες προσπάθειες να κάνουν και θηλυκά μικρά καναρινάκια.
 
Back
Top