Γενικά Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ράτσα καναρινιού;

gianhnsthess

PB Member
Εγγραφή
14 Ιαν 2008
Μηνύματα
125
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Εδώ και καιρό σκέφτομαι να πάρω ένα καναρίνι. Έχω στο σπίτι μου δύο παπαγαλάκια αλλά έχω και ένα κλουβί που δεν το χρησιμοποιώ και πρέπει να σταματήσει να είναι άδειο. Αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει καμία ράτσα. Θέλω να μην έχει το κλασικό κίτρινο χρώμα και να μην έχει πολύ δυνατή φωνή. Μπορώ να διαθέσω μέχρι 50 ευρώ.




Υ. Γ. Μένω Θεσσαλονίκη και τους περισσότερους μήνες θα είναι στο μπαλκόνι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 
θα σου προτεινα να αγορασεις ενα gloster γιατι ειναι πολυ ομορφα καναρινια και επεισης ειναι και πολυ καλοι γονεις σε περιπτωση που θελεις να το ζευγαρωσεις στο μελλον.
 
Θέλω να μην έχει το κλασικό κίτρινο χρώμα και να μην έχει πολύ δυνατή φωνή.
Όταν από ένα καναρίνι σε ενδιαφέρει η φωνή του τότε οι επιλογές σε χρώματα δεν είναι πολλές. Όταν μάλιστα ζητάς ένα καναρίνι με χαμηλή φωνή σε μη κίτρινο χρώμα, τότε αποκλείεις κάθε επιλογή.
  • Χαμηλούς τόνους στη φωνή και κίτρινο χρώμα = Waterslager Malinois ή Harzer Roller
  • Υψηλότερους τόνους με περισσότερο μπρίο στη φωνή και πράσινο χρώμα = Spanish Timbrado
  • Φωνή και ότι χρώμα θέλεις = Καναρίνια χρώματος ή Τύπου
 
ναι ο σταυρος εχει δικιο τα καλυτερα χαμηλοφωνα καναρινια ειναι τα malinois και τα harzer roller τα οποια ειναι μονο σε χρωμα κιτρινο για αυτο καλυτερα να παρεις ενα καναρινι που σου αρεσει σε χρωματα και θα σου κανει το κλικ που λεμε. σου προτεινω ομως να μην βιαστεις να το αγορασεις να κατσεις πρωτα να δεις την συμπεριφορα του την φωνη του για να μην το παρεις και μετα δεν ειναι καλο και το βαρεθεις.
 
Αν θες καποιο καναρινι με πλουσιο κελαηδισμα θα σου προτεινα ενα Βελγικο καναρινι δε λειπουν μεν oι σκληροι τονοι απο το κελαηδισμα του αλλα ακουγεται πολυπκλευρο και φυσικo.Αν θες χρωματος ενα mosaic ή opal οπως τα feo θα ηταν καλη επιλογη.Βεβαια μπορεις να ακολουθησεις και τις συμβουλες του Σταυρου που ειναι επισης πολυ σωστες.
 
Back
Top