Φροντίδα Μπορεί κάποιος να φτιάξει πατήθρες στρογγυλές επίπεδες;

Fotini fm

PB New Member
Εγγραφή
29 Σεπ 2021
Μηνύματα
9
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα σας! Επειδή εμένα δεν πιάνουν τα χέρια μου υπάρχει κάποιος που μπορεί να φτιάξει;
 

Συνημμένα

  • received_193795779533778.webp
    received_193795779533778.webp
    32,3 KB · Προβολές: 28
  • IMG_20211026_154003.webp
    IMG_20211026_154003.webp
    25 KB · Προβολές: 28
Δεν υπάρχουν τέτοιες πατηθρες Ελλάδα τουλάχιστον σε 10-15 πετ σοπ που κοίταξα εγώ. Μόνο από εξωτερικό δυστυχώς.
[automerge]1635321043[/automerge]
Καλησπέρα σας! Επειδή εμένα δεν πιάνουν τα χέρια μου υπάρχει κάποιος που μπορεί να φτιάξει;
Δεν είναι κακή αυτή η κατασκευή , πάρτε ένα γυαλοχαρτο και τρίψτε καλύτερα να γίνει πιο λείο απλά.
 
Καλημέρα εγώ γνωρίζω έναν κύριο σε μια ομάδα στο facebook που φτιάχνει πάρκα ξύλινα και ίσως να μπορούσε να σας εξυπηρετήσει. Αν θέλετε και αν επιτρέπεται εδω μπορώ να σας δώσω το όνομά του
 
Δε νομιζω να υπαρχουν οι συγκεκριμενες βασεις Σταυρο.
Δεν υπάρχουν τέτοιες πατηθρες Ελλάδα τουλάχιστον σε 10-15 πετ σοπ που κοίταξα εγώ. Μόνο από εξωτερικό δυστυχώς.
Τώρα πρόσεξα τις φωτογραφίες παιδιά. Νόμιζα ότι μιλούσαμε για πατήθρες βέργες.

Αν θέλετε και αν επιτρέπεται εδω μπορώ να σας δώσω το όνομά του
Ναι, δεν απαγορεύεται. Αν έχεις και προσωπική εμπειρία από την ποιότητα των κατασκευών - εξυπηρέτηση, ακόμη καλύτερα.
 
@olgi Καλησπέρα ναι θα ήθελα να με πείτε 😊Ευχαριστώ!
[automerge]1635329394[/automerge]
@olgi Καλησπέρα ναι θα ήθελα να με πείτε 😊Ευχαριστώ @HxC Την έχω παραγγείλει μου έχει έρθει αλλά δυστυχώς με το που πήγα να την πλένω( γιατί έτσι έπρεπε) μου άνοιξε 🥺και δεν είπα τπτ στον κύριο που τις έφτιαξε να μην τον προσβάλω! Είναι πολύ καλός στην δουλειά που κάνει αλλά..
 
Τώρα πρόσεξα τις φωτογραφίες παιδιά. Νόμιζα ότι μιλούσαμε για πατήθρες βέργες.


Ναι, δεν απαγορεύεται. Αν έχεις και προσωπική εμπειρία από την ποιότητα των κατασκευών - εξυπηρέτηση, ακόμη καλύτερα.
ωραία λοιπόν αφού δεν υπάρχει πρόβλημα εγώ τον κύριο δεν τον ξέρω προσωπικά αλλά έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια και τα πάρκα που κάνει για τα παπαγαλάκια είναι εξαιρετικά. https://www.facebook.com/nikos.pantiwra μπείτε στο προφίλ του και γράψτε του μήνυμα και αν γίνεται πιστεύω ότι θα σας εξυπηρετήσει
 
Εγώ πήρα μεσω eBay, που έχει και φλοιό και αρέσει στα θηλυκά. Σαφως δεν είναι απαραίτητο για budgie, αλλά έχει και την πλάκα του. Το έχω βάλει από την έξω πλευρά του κλουβιού, κάθονται εκεί συχνά πυκνά, αλλά βασικά το γδέρνουν.
 
(συγγνώμη για το διπλοποστάρισμα, ελπίζω να γίνει αυτόματη συγχώνευση, δεν μπορώ να κάνω επεξεργασία πια)

Διευκρίνιση: έβαλα την ροδέλα απέξω, διότι, αν και μικρής διαμέτρου, ~6εκ, μπορεί να μοιάζει με φωλιά σε θηλυκά, ή τουλ έτσι έχω διαβάσει, και δεν είναι ώρα για αυγά και ιστορίες, και οι δυο τους έχουν πτερόρροια εδώ και μήνες. Πάντως περισσότερο για παιχνίδι το έχουν παρά για πατήθρα, αν και τις προάλλες η Αυγή πήρε τον μεσημεριανο υπνάκο της εκεί.
 
@Nausicaa Μπορείς σε παρακαλώ να μου δείξεις; Σου ήρθαν εύκολα;
[automerge]1635343664[/automerge]
@olgi Ναι τον ξέρω τον Νίκο έχω πάρει παιχνίδια και πατήθρα Είναι καλός!
 
  • Like
Αντιδράσεις: olgi
Ναι, ήρθαν εύκολα και γρήγορα. Έχω πάρει διάφορα μέσω eBay για τα μπάτζι και δεν είχα πρόβληαμ μ'εχρι στιγμής. νομίζω πήρα το πακέτο 7, αν και αλλάζουν καμιά φορά. Το παιχνίδι εντός κλουβιού επίσης ανήκε στο πακέτο, και της Ίριδας (πράσινο μπάτζι) της αρέσει πολύ παρόλο που γενικά δεν παιζει με παιχνίδια γιατί είναι ΚυρίαΤΜ. Ομοίως και η πλαστική μπάλα είναι από το eBay. Κανονικά είναι για γατάκια, ειχα πάρει 5 όμοιες για ένα γατάκι που μας παράτησαν (παλι...), αλλά τώρα που μεγάλωσε είναι κάπως μικρό και εφόσον οι μικρές πουπουλένιες κυρίες μπορούν να το σηκώσουν, το κληρονόμησαν!
Νο.7
 

Συνημμένα

  • IMG_20211027_171120 (1).webp
    IMG_20211027_171120 (1).webp
    194,1 KB · Προβολές: 19
@Fotini fm Ξέχασα το πιο βασικό. Και τα δύο μπάτζι μου μπορούν να ξεβιδώσουν τα κουμπώματα των παιχνιδιών, οπότε, έπειτα από προτροπή εντός φόρουμ (συγγνώμη, δεν θυμάμαι ποιος μου το πρότεινα, αλλά τον/την ευχαριστώ πολύ!), πήρα αυτά. Όχι μόνο αντικαθιστούν όλα τα γαντζάκια με ακίνδυνα πλαστικά που δεν φεύγουν από την θέση τους, αλλά αν ενωθούν σαν αλυσίδα, γίνονται παιχνίδι. Τέλος, αν έχει κανείς κλουβί του οποίου το πορτάκι ανοίγει προς τα έξω και πέφτει κάτω και όχι στο πλάι, @HxC , χρησιμοποιούνται και για να το κρατούν επίπεδο, ως έξτρα επιφάνεια - μπόνους: η είσοδος του κλουβιού μοιάζει με καστρόπορτα!
 
Άμα πάτε σε μια μάντρα που πουλάνε καυσόξυλα σίγουρα θα έχουν μερικά να σας δώσουν. Μετά με ένα γυαλοχαρτο ξύλου μπορείτε να το διαμορφώσετε όπως ακριβώς θέλετε.
Τέλος για να στερεωθεί στο κλουβί με δύο μπουζωνια ξύλου/βίδα μπορείτε να το στερεωσετε με τα ανάλογα παξιμάδια-ροδελες με πάρα πολύ χαμηλό κόστος.
 
@Nausicaa Σ ευχαριστώ πολύ! Γερα να είναι τα αγγελούδια σου 🙏φτου φτου σκόρδα! Πας δλδ και πατάς στην αναζήτηση πατηθρες σωστά; Εγώ φοβάμαι γιατί κάτι είπαν για όσα έρχονται στο τελωνείο δεν θυμάμαι ότι δεν τα περνούν τα πράγματα τους🥺
[automerge]1635452224[/automerge]
@Geokilkis Σας ευχαριστώ πολύ!
 
Back
Top