R riko PB New Member Εγγραφή 18 Ιουν 2007 Μηνύματα 10 Πόλη Αθήνα 2 Νοε 2007 #1 Μπορει να αναγνωριστη η ρατσα του απο αυτην την φωτο; [x]
L Lazaridis Giannis PB Member Εγγραφή 20 Οκτ 2006 Μηνύματα 242 Πόλη Αγρίνιο 2 Νοε 2007 #2 οχι φιλε μου μπορει να ειναι μαλινουα μπορει να ειναι χρωματος μπορει.
Pigaki PB Member Εγγραφή 14 Οκτ 2007 Μηνύματα 945 Πόλη Μυτιλήνη 3 Νοε 2007 #3 Οτι και αν ειναι παντως, ειναι τελειο! Ετσι ημερο ειναι;
M muthos PB Member Εγγραφή 2 Σεπ 2006 Μηνύματα 821 Πόλη Περιστέρι 3 Νοε 2007 #4 φιλε μου απο την φωτογραφια δεν μπωρουμε να καταλαβουμε τι ρατσα ειναι απο εκει που το πηρες τη σου ειπανε οτι ειναι η δεν ρωτησες;
φιλε μου απο την φωτογραφια δεν μπωρουμε να καταλαβουμε τι ρατσα ειναι απο εκει που το πηρες τη σου ειπανε οτι ειναι η δεν ρωτησες;
Stavros Administrator Staff member Εγγραφή 7 Απρ 2006 Μηνύματα 20.522 3 Νοε 2007 #5 riko είπε: Μπορει να αναγνωριστη η ρατσα του απο αυτην την φωτο; Δείτε το υπόλοιπο... Malinois πάντως δεν είναι. Pigaki είπε: Ετσι ημερο ειναι; Δείτε το υπόλοιπο... Σε αυτή την ηλικία δεν έχει και άλλη επιλογή. Ζήτημα αν μπορεί να πετάξει κανένα μέτρο.
riko είπε: Μπορει να αναγνωριστη η ρατσα του απο αυτην την φωτο; Δείτε το υπόλοιπο... Malinois πάντως δεν είναι. Pigaki είπε: Ετσι ημερο ειναι; Δείτε το υπόλοιπο... Σε αυτή την ηλικία δεν έχει και άλλη επιλογή. Ζήτημα αν μπορεί να πετάξει κανένα μέτρο.
R riko PB New Member Εγγραφή 18 Ιουν 2007 Μηνύματα 10 Πόλη Αθήνα 3 Νοε 2007 #6 Ειναι της οικογενειας. Μεγαλωμένο στο χέρι. Εξακολουθει να ειναι ημερο, αλλα πολες φορες μου την κανει. Ξεχναει πιο χερι το μεγαλωσε. [x]
Ειναι της οικογενειας. Μεγαλωμένο στο χέρι. Εξακολουθει να ειναι ημερο, αλλα πολες φορες μου την κανει. Ξεχναει πιο χερι το μεγαλωσε. [x]
Pigaki PB Member Εγγραφή 14 Οκτ 2007 Μηνύματα 945 Πόλη Μυτιλήνη 3 Νοε 2007 #7 Ετσι ειναι! Ειναι αρκετα ανεξαρτητα, οποτε θελουν καθονται. Και καλα κανουν εδω που τα λεμε.