Ασθένειες Μπορεί να ψοφήσει;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης kimi
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Λαμία
Όπως σας είχα πει ο αρσενικός μου απο τότε που τον χώρισα απο την κανάρα, έχει πέσει σε μελαγχολία. Αλλα τις τελευταές μέρες δεν έχει καθόλου όρεξη. Κάθεται στο ξυλάκι του ήρεμο. Τον είχα μόνο του, τα ίδια κ τωρα έβαλα πάλι το κλουβί του δίπλα στη κανάρα. Τι να κάνω; Λέτε να ψοφήσει; ☹

Κατά την γνώμη μου καλύτερα θα ήταν να τον απομακρύνεις εντελώς από την κανάρα να μην βλέπονται και να μην ακούει το ένα το άλλο, χορήγησε του και για μερικές μέρες ηλεκτρολύτες να ζωηρέψει και μετά βλέπεις και πράττεις ανάλογα.

Φιλικά

Ηλικία Πουλιού 3 με 4 (μου το ειχαν χαρισεί)
Φύλο:αρσενικό
Χώρος Εκτροφής (εσωτερικός ):
Θερμοκρασία Χώρου: κανονική
Ημερομηνία Απόκτησης του Πουλιού: Σεπτεμβριος 2006
Ημερομηνία Εμφάνισης Συμπτωμάτων: 2εβδομαδες περιπου, αλλα την τελευταια πιο πολυ.
Διατροφή: τρεφεται κανονικα
Αξιολόγηση Περιττωμάτων: κανονικα
Αναπνοή (συριγμοί, δύσπνοια κλπ):
Κινητικότητα: Αργη. Μονο αμα βαζω το χερι μου μεσα κανει σαν τρελο.
Τρέφεται Κανονικά: Ναι
Συμπτώματα (αναλυτική περιγραφή): Δεν εχει καθολου ορεξη, δεν κινητε πολυ. Πολλες φορες εχει μισοκλειστα τα ματακια του. Και σπανια κανει κχ κχ. Δεν ξερω αν ειναι ασθμα
Προηγηθείσα Θεραπεία: Οχι
Καραντίνα (όχι):
Παρατηρήσεις:

Αναμένουμε τη γνώμη των εμπειρότερων, ελπίζω να μην είναι τίποτα παραπάνω από ερωτική απογοήτευση.

ακαρεα της τραχειας λεω εγω,θεραπεια με πουλμοσαν της μπογενα κα ιγρηγορα,

το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι ερωτικη απογοητευση! Καλυτερα να πας το πουλακι στο γιατρο... Ισως να εχεις αργισει κι ολας... Ειναι μια βδομαδα ετσι... Μη το αφηνεις αλλο!
δες εδω
https://community.petbirds.gr/threads/Πτηνίατροι-Ειδικευμένοι-στα-Πτηνά-Κτηνίατροι.1091/

ΥΓ μην το αφησεις αλλο 😉

περαστικα στο σπυρακο μας το πρασσινουλη μας. Να γινει καλα.

περαστικα του.
εγω θα σου προτεινα να το πηγαινες σε καποιον πτηνιατρο για να εισαι ησυχη... Μην επαναπαυεσαι στο οτι ειναι λιγο καλυτερα γιατι μπορει να χειροτερεψει ξαφνικά και να ειναι χειροτερα μετα...

Back