Γενικά Μπορεί οι καρδερίνες μου να είναι αρσενικές και να κοιμούνται μαζί;

stefanos091

PB New Member
Εγγραφή
25 Σεπ 2019
Μηνύματα
45
Γεια σε όλους,θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας. Εχω πάρει δυο μειτζορ αρχέγονα, μέσα στην μέρα της βλέπω ψιλό μαλώνουν, κοιμούνται μαζί αλλά δεν της έχω δει να φιλιούνται, η υποτιθέμενη θηλυκιά έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός αρσενικού μάσκα πολύ λίγο πίσω από μάτι πλατάρη μαύρο. Εχω μπερδεφτει λίγο,υπάρχει περίπτωση να είναι αρσενικά και να κοιμούνται μαζί δίπλα δίπλα; Ευχαριστώ
 
Ναι ζευγάρι,θα βγάλω αύριο γιατί τώρα αν πάω θα τα τρομάξω και δεν το θελω
[automerge]1591989848[/automerge]
Αν μπορείτε δώστε μου μια απάντηση να μου φύγει το άγχος σας παρακαλώ;υπάρχει περίπτωση να είναι αρσενικά και να κοιμούνται μαζί;
 
Υπάρχει περίπτωση ναι. Όταν έρχεται η ώρα του ύπνου, απλά κοιμούνται μέχρι να ξημερώσει και το πρωί αρχίζουν πάλι οι αψιμαχίες. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι και τα δικά σου είναι απαραίτητα αρσενικά. Αυτό μπορεί να το πει κανείς αν τα δει ή αν θέλεις απόλυτη σιγουριά, το test DNA.
 
Μάλιστα, ευχαριστώ πολύ αύριο θα ανεβάσω και φωτό να μου πείτε τι γνώμη σας και κάτι τελευταίο, έχετε υπόψη σας κάποιον εκτροφέα καρδερινας που να βγάζει πουλάκια σε 60αρα η μέτρου ζευγαρωστρα;θελω πολύ να πάρω δυο μπαλκανικα ημέρες σαν καναρίνια να είναι.η περισσότερη της εκτρέφουν σε μεγάλες Κλουβες και έτσι τα πουλάκια δεν είναι ημέρα.
 
Αν θελεις την γνωμη μου,ξεκινα πρωτα την αναπαραγωγη με τις Major και οταν αρχισεις να παιρνεις επιτυχημένες γεννες περνας και σε Balcanica.
Η γεννηση σε 60αρα δεν ειναι εγγυηση οτι θα δωσει ηρεμα πουλια.
Στο λεω για να μην δωσεις ενα σκασμο χρηματα και απογοητευθείς.

Περιμενουμε φωτο και αν μπορεις να βγαλεις και πλαταρι ακομα καλυτερα.
 
η υποτιθέμενη θηλυκιά έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός αρσενικού μάσκα πολύ λίγο πίσω από μάτι
Στα μειτζορ πολλές φορές τα θυλικα έχουν τέτοια μάσκα!
 
Back
Top