Ασθένειες Μπορεί το κοκατίλ μου να πέθανε γιατί έφαγε τροφή για καναρίνια;

andreas1918

PB New Member
Καλησπερα σε ολους εχω δυο καναρινια ζευγαρι και πηρα απο αγγελια στην χρυση ευκαιρια και ενα παπαγαλο κοκατιλ του εδινα τροφη για κοκατιλ αλλα και λιγο τροφη απο τα καναρινια τον παπαγαλο τον ειχα δεκα μερες και δυστυχως ψοφησε μηπως επειδη του εδωσα τροφη για καναρινια ;Ητανε δραστηριο καποιε μερες αλλα κοιμοτανε και μερικες φορες το μεσημερη ,καποιες φορες ετρεμε

Τι αραγε να εφταιξε και ψοφησε μηπως τον πηρα αρρωστο ; Ή τον πειραξε η τροφη;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Για να έχεις πλήρως ορθή απάντηση, πρέπει να στείλεις το σωμα του για νεκροψία. Διαφορετικά ό,τι και να ειπωθεί εδώ θα είναι εικασία.
Ήταν μικρό σε ηλικία; Μήπως ας πούμε ήταν πολύ μικρό και δεν τρεφόταν επαρκώς από μόνο του; Πήγες στο σπίτι / μαγαζί και τον πήρες ή σου τον έφεραν;

Καλησπερα μου τον εφεραν απο ενα εκτροφειο μαλλον , απο χρυση ευκαιρια μαλλον μου το εδωσε αρρωστο,ετρωγε κανονικα ,γιατι καποιες φορες εκλεινε τα ματια
Εχετε καποιον αξιοπιστο εκτροφεα για να παρω κοκατιλ;
Ευχαριστω,

Δεν ηταν μικρο το παπαγαλακι ετρωγε κανονικα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ήτανε άρρωστο. Υπάρχει πιθανότητα να αρρωστήσουν και τα καναρινιά σου.

Για να πάρεις άλλο πουλάκι, θα πρέπει οπωσδήποτε, επειδή δεν γνωρίζουμε από τι πέθανε αυτό που είχες, και προκειμένου να μην κολλήσει κάτι μολυσματικό το νέο πουλί, να καθαρίσεις το κλουβί πάρα πολύ καλά, και να απολυμάνεις και την τελευταία του γωνίτσα.

Back