Ελπίζω την ερώτηση να την έκανες για την απόκτηση "εγκυκλοπαιδικής" γνώσης, όπως όταν ρωτάμε "πόσες μέρες ζει ένας άνθρωπος χωρίς τροφή". Τα πρώτα παπαγαλάκια που είχα -πριν πολλά χρόνια- έφυγαν από πίναΝόμιζα ότι υπήρχε τροφή στην ταΐστρα και έκανα λάθος... Δε νομίζω ότι έμειναν χωρίς τροφή περισσότερο από μιάμιση μέρα. Ωστόσο καταλαβαίνεις πόσο άσχημα αισθάνομαι που είμαι υπαίτια για τον φρικτό θάνατο τους... Μην επιχειρήσει κανείς να αφήσει τα πουλιά του χωρίς τροφή ή νερό ούτε μισή μέρα! Τα έχουμε σε ένα κλουβί, εξαρτώνται από εμάς άμεσα και πρέπει να τα φροντίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι κρίμα και δε τους αξίζει να υποφέρουν.
κ γω αυτη την απορια εχω...Οταν λες ότι το έχασες με αυτό τον τρόπο, εννοείς οτι το άφησες χωρίς φαγητό για μια μέρα, ή ηταν νηστικό για δυο εβδομάδες οπως αναφέρεις στο αρχικό σου πόστ; Οπως και να έχει βέβαια, ειναι τραγικό, αλλά εχει κάποια διαφορά...
Koιτα Ευα αν και πολυ οργανησμοι δεν αντεχουν για τοσο πολυ υπαρχου πολλοι που αντεχουν οπως οι αρκουδες ζουν ολο το χειμωνα χωρις τροφη λογο αναρκης. Και ο ανθρωπος αντεχει τοσος κοσμος δεν τρωει τιποτα για μηνες και μετα ερχοντε σε νευρηκη ανορεξια...αν κ δεν νομιζω οτι μπορει να αντεξει καποιος οργανισμος, εντελως νηστικος, για τοσο πολυ.![]()
...Koιτα Ευα αν και πολυ οργανησμοι δεν αντεχουν για τοσο πολυ υπαρχου πολλοι που αντεχουν οπως οι αρκουδες ζουν ολο το χειμωνα χωρις τροφη λογο αναρκης. Και ο ανθρωπος αντεχει τοσος κοσμος δεν τρωει τιποτα για μηνες και μετα ερχοντε σε νευρηκη ανορεξια...
εντελως off topic στεφανε!αν κ δεν νομιζω οτι μπορει να αντεξει καποιος οργανισμος, εντελως νηστικος, για τοσο πολυ.
Koιτα Ευα αν και πολυ οργανησμοι δεν αντεχουν για τοσο πολυ υπαρχου πολλοι που αντεχουν οπως οι αρκουδες ζουν ολο το χειμωνα χωρις τροφη λογο αναρκης. Και ο ανθρωπος αντεχει τοσος κοσμος δεν τρωει τιποτα για μηνες και μετα ερχοντε σε νευρηκη ανορεξια...
δεν μιλαμε ουτε για αρκουδες εδω κ προπαντος το θεμα δεν εχει καμια σχεση με νευρικη ανορεξια. (!)
ουτε μιλαμε για ζωα που πεφτουν σε χειμερια ναρκη.
αυτα.. εξαιρουνται (!)(!)(!)
εδω μιλαμε για πουλι που εμεινε -μαλλον- εντελως νηστικο
κατα λαθος...
μπορεί να ζήσει από 3 μέχρι 10 μέρες. Αλλά δεν πιστεύω να το κάνεις. Ακόμα και αν ζήσει θα ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ.
Ακου εγω το ειπα γιατι ειπες "καποιος οργανησμος" δεν διεφκρηνησες τι ιδους οργανησμος...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας