Φροντίδα Μπορει να μαθει το παπαγαλακι να μιλαει;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ekt
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Ekt

PB Member
Εγγραφή
17 Μαρ 2014
Μηνύματα
1.795
Πόλη
Αθήνα
πηρα ενα ημερο παπαγαλακι που πριν λογο καιρο αρχισε να τρωει σπορια. Το φυλο δεν φαινεται καθαρα ακομα αν και μου ειπανε πως μαλλον ειναι θηλυκο, ενω σε καποια αλλα σαητ που εψαξα ο χαλινος του εμοιαζε περισσοτερο με νεαρου αρσενικου. Κελαηδαει και μερικες φορες οταν του μιλαω απανταει, καθεται στα χερια αν και προτιμαει να παιζει στον παιχνιδοτοπο του. Επισης μερικες φορες δαγκωνει αλλα κατα τα αλλα ειναι πολυ ηρεμο. Υπαρχει περιπτωση να μαθει μερικες λεξεις και να εκπαιδευτει, ανεξαρτητως φυλου ή αν ειναι θηλυκο δεν γινεται; 😕
 
Ναι, μπορεί να μάθει μερικές λεξούλες είτε είναι θηλυκό είτε αρσενικό. Λένε ότι τα αρσενικά είναι πιο επιδεκτικά. Μαθαίνουν ωστόσο και τα θηλυκά. Επιμονή και υπομονή και διάλεξε σύντομες εύκολες ένρινες και υγρές λέξεις (να έχουν μ, ν, λ, ρ ). Και... Πολλές επαναλήψεις :)
καλή επιτυχία!
 
μαρια, καταρχην σε ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σε καθε μου μηνυμα! :D επισης, πρεπει οποτε του μιλαω να του λεω μονο αυτη τη συγκεκριμενη λεξη ή απλα να την αναφερω συχνα; και κατι αλλο λιγο ασχετο με το θεμα, συχνα εκει που καθεται κλεινει τα ματια του για λιγο σαν να κοιμαται.. Ειναι ανησυχιτικο αυτο ή ετσι ξεκουραζεται;
 
μόνο αυτήν την λέξη που θέλεις να μάθει. Δεν είναι σαν τους μεγάλους παπαγάλους που λένε φράσεις. Βέβαια έχουμε δει και κάποιες εξαιρέσεις που λένε πολλά. Εύχομαι και το δικό σου να είναι ανάμεσα σ' αυτές :)
Δεν νομίζω να είναι κάτι ανησυχητικό παρακολούθησε και την υπόλοιπη συμπεριφορά του. Το κάνουν κάπου κάπου τα πουλάκια αυτό.
 
  • Like
Αντιδράσεις: JohnP
Back
Top