Γενικά Μπορει το θηλυκό παπαγαλάκι να πνίξει το αρσενικό;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης GIANNHS#
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

GIANNHS#

PB New Member
Εγγραφή
11 Νοε 2008
Μηνύματα
10
Πόλη
Νάπολη
Εχω ακούσει ότι αν σε ένα ζευγάρι κοινά παπαγαλάκια, το αρσενικό είναι μεγαλύτερο στην ηλικία από το θηλυκό,το θηλυκό ίσως πνύξει το αρσενικό.. Ισχύει κάτι τέτοιο; Σε εμένα πάντως, σε ένα παλιότερο ζευγάρι που είχα με αυτά τα κριτήρια μου είχε συμβεί το παραπάνω περιστατικό...


Ευχαριστώ
 
Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο. 😕

Σε εμένα πάντως, σε ένα παλιότερο ζευγάρι που είχα με αυτά τα κριτήρια μου είχε συμβεί το παραπάνω περιστατικό...

Μήπως δεν το έπνιξε αλλά του συνέβη κάτι άλλο; 🙄
 
Το αρσενικο ειχε αιματα γυρω απο τον λαιμο του... Μπορει να εγινε κατι αλλο (γιατι ηταν σε εξωτερικο μερος το κλουβι) και να το συνεδεσα με την ιστορια που ειχα ακουσει..
 
Τοτε αλαζει το θεμα! Οταν προκειτε για πουλι που βρησκετε σε εξωτερικο χωρο το μυαλο μας σε καποιο αρπακτηκο παει και οχι σε στραγκαλησμο πουλιου... 😉
 
Το αρσενικο ειχε αιματα γυρω απο τον λαιμο του... Μπορει να εγινε κατι αλλο (γιατι ηταν σε εξωτερικο μερος το κλουβι) και να το συνεδεσα με την ιστορια που ειχα ακουσει..

Μπορει να ταν απο καποια εξωτερικη επιθεση! 🙄Αλλα αλλο πνιξιμο κι αλλο τραυματισμος στο λαιμο!
 
Απο προσωπικη εμπειρια δεν εχω δει ποτε να πνιγει το ενα το αλλο. Ωστοσο, υπηρχε μια περιοδος που το θηλυκο μου παπαγαλακι "επιτεθοτανε" σε τετοιο βαθμο και συχνοτητα στο αρσενικο που αναγκαστηκα να τα χωρισω για 2 βδομαδες. Αλλα δεν το τραυματιζε, απλα δεν το αφηνε σε ησυχια, ουτε να φαει ουτε να κατσει.
 
Distixos merikes THILIKES, kai malista to ksero mono apo thilikes, ginounte stin periodo anaparagogis para poli epithetiki. Ixa dio pou stin periodo anaparagogis, an itane mazi me ales thilikes skotonane tous ales thilikes. I mia prospathise na skotonei ta mikra tis an den tous xorises prin to epomeno zefgaroma.

Kai den einai mono sta papagalakia, ksero kai ta kakadu einai epikindino stin periodo anaparagogis.
 
Back
Top