Αναπαραγωγή Μπορουν να ζευγαρωσουν διαφορετικα ειδη cockatoo

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης EFTHIMIS
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

EFTHIMIS

PB Member
Εγγραφή
27 Δεκ 2008
Μηνύματα
350
Πόλη
Καστοριά
Θα ηθελα να πειτε αν γνωριζετε, αν μπορει να ζευγαρωσουν διαφορετικα ειδη cockatoo?😕Ενδιαφερομαι τον δικο μου να τον κανω ζευγαρι ο οποιος ειναι (Cockatoo με κιτρινο λοφιο) με Mollucan?
 
Mιλας για ζευγαρωμα με απογονους η να παρεις ακομη ενα για παρεα;
Αν λες για αναπαραγωγη τοτε τα εχεις σκεφτει ολα; Εχεις το χωρο για τετοια δουλεια; Ας θεωρησουμε οτι γινεται. Γιατι να διασταυρωσεις 2 διαφορετικα πουλια; Τι θα κερδισεις; Τα υβριδια δεν ακολουθουν τα standars κανενος απο τους δυο γονεις αφου ειναι ενα κραμα δυο ειδων. Η αναπαραγωγη σε τετοια πουλια δεν ειναι τοσο ευκολη οσο ειναι στα κοινα παπαγαλακια για παπαδειγμα, να βαλεις δηλαδη μια ευρυχωρη φωλια, ασβεστιο και αυγο, σωστη προετοιμασια και σχετικα ευκολα θα παρεις πουλακια.

Μολις εχεις αγορασει ενα υπεροχο ζωο και ακομη δεν εχεις προλαβει να το μαθεις και εννοω να το ζησεις και να δεις τον χαρακτηρα του και ποσα διαφορετικα πραγματα θα βλεπεις μερα με τη μερα.
 
γιατί δεν δοκιμάζεις με red tailed black cockatoo, σκέφτηκες τι ωραίο συνδυασμό άσπρου-μαύρου θα σου δώσει; Μετα το αλλο; Σκέψου τι περίεργο λοφίο θα βγάλουν τα μωρά σου... Τα Μολούκαν δεν έχουν γούστο... Πάντως καλή επιτυχία ότι και να επιλέξεις.. Αν βάλεις μια φωλια, και ενισχύσεις τη διατροφή τους με πολλές βιταμίνες όλα θα πάνε καλά...
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
επίσης καλή ιδέα είναι eleonora cockatoo με military macaw...ή αμερικανοαυστραλιανή συμφιλίωση!
 
πιο πολυ το κανω επειδη λειπω αρκετες ωρες στη δουλεια για να του κανει παρεα αλλα και μιας που θα παρω δεν θα ειναι καλο να τα ζευγαρωσω! Απο χωρο εχω αρκετο και αν φτασω σε αυτο το σημειο πιστευω θα γνωριζω μεχρι τοτε αρκετα για το ζευγαρωμα! Η γνωμη η δικη σου ειναι να παρω ιδιο ειδος;
 
Back
Top