Σε καταφερε παλι!αναγκαστηκα και το εβγαλα και εψαξα να βρω τροφες πλουσιες σε ασβεστιο οπως τα αμυγδαλα.![]()
Κοίτα, όταν καμμιά φορά το παίρνω από τον ψαρά έχει επάνω μία γλίτσα και δεν είναι εντελώς άσπρο αλλά ελαφρώς κίτρινο.Βέβαια το πλένω με άφθονο νερό ξύνω με ένα μαχαίρι μέχρι να ξαναεμφανιστεί το άσπρο και το ξαναπλένω. Έπειτα το αφήνω να στεγνώσει, αλλά ρωτάω γιατί ο διάολος έχει πολλά ποδάρια. Κάπου διάβασα από κάποιον ότι πριν τα κρεμάσει τα βάζει για 1 λεπτο στο φούρνο μικροκυμάτων. Εγώ βέβαια το τρίβω στο τρίφτη το ανακατεύω με άμμο και τσόφλια και το δίνω σε μικρό θηκάκι που βάζουν συνήθως τα ιχνοστοιχεία.
mortis είπε:Κοίτα, όταν καμμιά φορά το παίρνω από τον ψαρά...
anastasiagr είπε:α, εγω δεν παιρνω απο τον ψαρα αλλα απο το πετσοπ.
οποτε δεν ξερω να σου πω. συγνωμη...
Χριστιάνα είπε:Μπορει αμα μυριζει ψαριλα να μην το τρώνε. Νομιζω πως αμα δεν το αγοραζεις ετοιμο θέλει καλο λιάσιμο εξω για να στεγνώσει.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας