Αναπαραγωγή Μπορούμε να δώσουμε πριν την αναπαραγωγή Oleovita Solution Tafarm;

2Thodoris

PB New Member
Εγγραφή
29 Ιουν 2016
Μηνύματα
102
Πόλη
Αθήνα
μπορούμε να δωσουμε σε παραδεισια (κυριως σε ζεμπρακια) πριν την αναπαραγωγή Oleovita Solution Tafarm?
 
Δεν γνωρίζω να σου πω, αλλά αυτο για το οποίο ειμαι βέβαιος ειναι οτι θα πρεπει πάση θυσία να αποφύγεις κάθε αναπαραγωγική δραστηριότητα όσο κρατά το καλοκαίρι, διότι διαφορετικά ενδεχομένως να αντιμετωπίσεις προβλήματα υγείας και επιβίωσης γονέων και απογόνων...
 
δεν θα κανουν τωρα αναπαραγωγή από Σεπτεμβρη απλος ρωταω αν γινεται να παρουν αυτή τη βιταμινη
 
Για τόσο συγκεκριμένη ερώτηση καλό είναι να απαντήσουν αυτοί που ξέρουν θετικά όπως η @Wind-sa ο @YannisK κλπ.
Συνήθως όμως είναι "γενικής" χρήσεως και καλύπτουν όλα τα πουλιά.
Επιπρόσθετα να ξέρεις πως υπάρχουν πολύ περισσότερα σκευάσματα που αυξάνουν τη γονιμότητα στα πουλιά με μια βασική προϋπόθεσή...
Να είναι σύμμαχος ο καιρός.
Με 40 βαθμούς στα θερμόμετρα και 14-15 ώρες φως τα πουλιά κινούνται προς την πτερόρροια και χρειάζονται τις δυνάμεις που θα στερηθούν από μια αναπαραγωγική κίνηση.
Προτείνω κι εγώ όπως ο @ianos να σταματήσεις προς το παρόν κάθε προσπάθεια αναπαραγωγής, να επιτρέψεις στα πουλιά να ξεκουραστούν και να μπουν όσο το δυνατό δυνατότερα σε μια πολύ δύσκολη ετήσια φάση της ζωής τους.
Στην περίοδο της πτερόρροιας.
Όταν με το καλό τελειώσει η πτερόρροια μπορείς να ξαναρωτήσεις και να πάρεις και προτάσεις για ίσως καλύτερα σκευάσματα... με σίγουρα καλύτερη αποδοχή από τα πουλιά σου και ασφαλώς με καλύτερα και πιο σωστά αποτελέσματα.
 
Μπορείς να δώσεις με μέτρο αλλά μην περιμένεις κάποιο θαύμα. Η σωστή προετοιμασία θα κάνει την διαφορά και όχι το σκεύασμα. Εγώ δεν τους δίνω τίποτα (σε γκουλντιαν). Μόνο σωστή διατροφή, υγιεινή και κατάλληλες συνθήκες.
 
Δεν γνωρίζω το συμπλήρωμα, δεν μπορώ να πω κάτι. Όπως ήλε ο Γιάννης, αν είναι σκεύασμα για πύρωμα, μην περιμένει τεραστια διαφορα. Η προετοιμασία μετράει και η υγεία και ωριμότητα των γεννητόρων. Προσωπικά χρησιμοποιώ μονο 2 σκευάσματα (ένα για βιταμίνες και ένα για ιχνοστοιχεία). Και καθόλου πυρώματα η αλλα χημικά. Με συνδυασμό με πλούσια μίγμα σπόρων και πλούσια αυγοτσοφή (προτιμώ τη σπιτική αλλα με βάση pellets με διαφορα φυτικά συμπληρώματα από φύση απευτείας) είμαι καλυμμένη.
 
Back
Top