Γενικά Μπορούν να ζήσουν τρία μπάτζι μαζί;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Msrina
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Msrina

PB New Member
Εγγραφή
5 Απρ 2021
Μηνύματα
33
Πόλη
Αλεξανδρούπολη
Καλησπέρα έχω 3 μπάντζι αδερφάκια ημέρα και μικρά το πολύ 2.5 μηνών. Τα έχω όλα σε ένα κλουβί και τις περισσότερες ώρες είναι έξω ελεγχόμενα. Είναι καλό να είναι τόσα πουλάκια μαζί? Ασχολούμαστε όλοι με όλα και τα αγαπάμε πολύ. Η ερώτηση είναι αν είναι καλό για αυτά που είναι μαζί η θα πρέπει να είναι μόνο 2 μαζί? Είναι αδέρφια μεταξύ τους οπότε δεν υπάρχει θέμα γονιμοποίηση ς.
 
Εγώ έχω 7 μαζί! Αν τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους δεν υπάρχει κανένα θέμα κατά την γνώμη μου, απλά πρέπει το κλουβί να έχει το κατάλληλο μέγεθος για να είναι όλα άνετα. Όσον αφορά για το αν υπάρχει θέμα γονιμοποίησης, αν είναι τα αδερφάκια διαφορετικού φύλου σίγουρα υπάρχει καθώς δεν καταλαβαίνουν ότι είναι αδέρφια με αποτέλεσμα να μπορεί να ζευγαρώσουν. Σε μια τέτοια περίπτωση που εμένα μου είχε τύχει, είναι απαραίτητο να αφαιρεθούν τα αυγά καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι νεοσσοί να παρουσιάσουν αναπηρίες ή γενικότερα ασθένειες.
 
Εγώ είχα 4 μπάτζι μαζί στο ίδιο κλουβί, 2 αρσενικά 2 θηλυκά, δεν τα πηγαινανε και τόσο καλά μεταξύ τους είχαν που και που τα καυγαδακια τους αλλά ο ένας τα πήγαινε καλά με όλους δε ξερω πως τα κατάφερνε χαχα. Επειδή είναι αδέρφια και υπάρχει θέμα ζευγαρωματος εγώ θα σου πρότεινα να τα βάλεις σε ζευγαρωστρα και να τα χωρίσεις ανάλογα με το φύλο, τα δύο θυληκα μαζί και το ένα αρσενικό μόνο του, η τα δύο αρσενικά μαζί και το ένα θηλυκό μόνο του.
 
Back
Top