Γενικά Μπορω να βρω καταλληλο θηλυκο σε pet shop αυτην την εποχη;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης panstavr
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

panstavr

PB New Member
Εγγραφή
23 Φεβ 2009
Μηνύματα
43
Πόλη
Αθήνα
Καλησπερ σε ολους.Λογω δυσκολης περιοδου ειναι δυνατη η ευρεση καταλληλου θηλυκου σε pet shop ή να μην επιχειρησω καθολου να ψαξω;
 
Είναι δυνατή αλλά θέλει προσοχή. Πολλοί πετσοπάδες λένε διάφορα για να πουλήσουν. Μια χρονιά μου είχαν πουλήσει νεαρό πουλί για μάνα. Πρόσεχε διπλά και ψάξε ίσως βρεις κάτι. Μην πιστεύεις ότι σου λέει ο πετσοπάς, πίστευε στα μάτια σου. Έχω δει θηλυκές να μαδιούνται από το πύρωμα σε πετσοπ τέτοια εποχή, αλλά την έχω πατήσει κιόλας.
 
θα βρεις υπαρχουν πουλια και σε μερικα μαγαζια ειναι και σε πολυ καλη κατασταση απλα να εχεις τα ματια σου 14. Και πυρωμενο να μην ειναι μπορεις να το ετοιμασεις εσυ, ακομα εχεις χρονο.
 
Στεναχωρηθηκα που εχασα τυ καναρα μου και σκεφτομαι επειδη ειναι περιεργη περιοδος αλλα εχει ακομη χρονο για αναπαραγωγη. Θελει μεγαλη προσοχη το ξερω γι'αυτο ειμαι επιφυλακτικος.
 
Και βεβαια μπορεις και μαλιστα καλο πουλι, αρκει οπως σου ειπαν και τα παιδια να προσεξεις! Εχεις αρκετο καιρο ακομη για προετοιμασια και μια πετυχημενη αναπαραγωγη.
 
Το καλό του να έχεις γνωστούς (και σχετικά φίλους πετ-σοπάδες) που συνεργάζεσαι χρόνια μαζί τους, είναι ότι δε προσπαθούν να σε γελάσουν.Αν δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, πάς σε ένα πετ σόπ και ζητάς να σου βρεί μια πυρρωμένη θυληκιά. Μόλις την βρεί, μαζί του θα την φυσήξεις για να δείς αν είναι όντως πυρρωμένη. Δε βλέπω να μπορείς να κάνεις κάτι άλλο σε πρώτη φάση. Μόνο που θα την βάλεις απέναντι από τον αρσενικό για να μη ξεπυρρώσει για κάποιες μέρες, στη διάρκεια των οποίων θα τσεκάρεις την υγεία της. Υπάρχει πληθώρα άρθρων για το θέμα της καραντίνας στο φόρουμ. Για παράδειγμα, εγώ μόλις πάρω νέο πουλάκι το πρώτο πράγμα που κάνω ΠΡΙΝ το βάλω στο κλουβί είναι να του βάλω ψειρόσκονη σε όλο το σώμα και κάτω απ τα φτερά (προσοχή τα μάτια και το ράμφος).
 
Ειναι λαθος εποχη τωρα το ξερω αλλα προσπαθω να κανω οτι μπορω. Μαλιστα πηγα σημερα σε ενα μαγαζι και βρηκα ορισμενες. Το κακο ειναι οτι δεν υπαρχουν πληθωρα επιλογων
 
θα βρεις αλλα ο σκοπος ειναι παετυχεις κ κατι καλο. Εμπειρικα δεν αγοραζω γιατι μου ετυχαν κ στερφα κα αρσενικα κ θυλικα
 
Back
Top