Φροντίδα Μπορω να εχω τα lovebirds μου σε εξωτερικο χωρο;

Εγγραφή
11 Μαϊ 2008
Μηνύματα
248
Πόλη
Περιστέρι
Καλησπερα σας.
Εχω 2 Lovebirds ~2 χρονια.
Παντα τα ειχα μεσα στο σπιτι και εξω στο μπαλκονι τα εβγαζα οποτε μπορουσα. Καποια στιγμη ομως θα πρεπει να βγαλω εξω γιατι καποια στιγμη θα αποκτησω παιδια και δεν μπορω να τα εχω στον ιδιο χωρο! Θα πρεπει να το κανω σταδιακα ομως κι οχι ξαφνικά, γι'αυτο το σκεφτομαι τωρα που φτιαχνει ο καιρος. Τι πρεπει να προσεξω και τι πρεπει να τους κανω ειδικα τον χειμωνα;
Τα λατρευω και δε θελω να παθουν κατι!😕
 
Και τι πειραζει που θα αποκτησεις παιδια; 😕 Αν τα εχεις καθαρα και περιποιημενα δεν θα εχετε κανενα προβλημα!
 
https://community.petbirds.gr/threads/Ιπτάμενοι-κίνδυνοι.63/ Κωνσταντίνα σκέφτομαι το κρύωμα, ή μετά το μπανάκι τους, που φαντάζομαι θα θέλεις να μη τους στερήσεις, τα ρεύματα αέρα έξω! Επίσης ρίξε μια ματιά στο πιό πάνω άρθρο, υπάρχουν και άλλα σχετικά με ιπτάμενους κινδύνους για να αποφασίσεις τι πρέπει να κάνεις για να μην κινδυνεύσουν, αφού τα λατρεύεις! Με το καλό να έλθουν τα παιδιά!
 
Δεν ξερω τι να κανω...
Εχω ακουσει κι εγω ιστοριες για επιθεσεις σε κλουβια και ξερω οτι γινονται κυριως απο καρακαξεσ!
Σκεφτομουν τον εξωτερικο χωρο γιατι σε αρκετες φωτογραφιες φιλων στο forum βλεπω οτι τα εχουν σε εξω...
Δυστυχως ο αντρασ μου δε θα δεχτει να τα εχω στο ιδιο δωματιο με το μωρο. Γιατι φοβαται για αρρωστιες.
Πρεπει να βρω αλλη λυση.
 
Δεν ξερω τι να κανω...
Εχω ακουσει κι εγω ιστοριες για επιθεσεις σε κλουβια και ξερω οτι γινονται κυριως απο καρακαξεσ!
Σκεφτομουν τον εξωτερικο χωρο γιατι σε αρκετες φωτογραφιες φιλων στο forum βλεπω οτι τα εχουν σε εξω...
Δυστυχως ο αντρασ μου δε θα δεχτει να τα εχω στο ιδιο δωματιο με το μωρο. Γιατι φοβαται για αρρωστιες.
Πρεπει να βρω αλλη λυση.

Θα μπορουσες να τα χαρισεις καπου που θα τα προσεχουν και θα τα αγαπανε
Το κουνελακι; Που το εχετε;
 
Και γιατι να τα εχετε απαραιτητα στο ιδιο δωματιο με το μωρο;Δε μπορειτε να τα εχετε σε αλλο δωματιο; Μπορεις να ρωτησεις και τον γιατρο σου να παρεις μια γνωμη!
 
Μπορεις να ρωτησεις και τον γιατρο σου να παρεις μια γνωμη!

Μαρακι οι περισσοτεροι γιατροι της Ελλαδας λενε να μην εχουν καμια επαφη τα μωρα με οποιοδηποτε ζωο! Κι ας ειναι καθαρα και υγιεστατα...
Για να γινουν ευρωπαιοι εχουμε ακομα καιρο😎
 
τα παιδιά θα έρθουν σύντομα; Αν όχι,έχεις καιρό να ενημερωθείς, για το πόσο καλό κάνει η συνύπαρξη ενός παιδιού με ζωάκια, πόσο υπεύθυνο άτομο γίνεται ένα παιδί, αν του δωθούν αρμοδιότητες, μικρές στην αρχήκαι πόσο διασκεδαστικό είναι και για τα δυό τους, να μοιράζονται παιχνίδι και ζωή γενικότερα!
Τώρα, τα Lovebirds σου,έχουν μάθει μέσα στο σπίτι, οπότε θα χρειαστεί καιρός και σταδιακή αλλαγή τόπου στον εξωτερικό χώρο, που θέλεις να τα βάλεις, προφυλαγμένο απο ρεύματα, αρπαχτικάκαι,ίσως και πλουσιότερη τροφή το Χειμώνα, για περισσότερη ενέργεια.
Μεγάλωσα δύο παιδιά, μαζί με ζώα, σκυλάκια, γατάκια, πουλάκια, αψηφώντας ή αλλάζοντας γιατρό κάθε φορά που δεν συμφωνούσαμε. 🙂
Αποτέλεσμα, δύο ακόμη υπεύθυνοι και συνειδητοποιημένοι πολίτες, που σέβονται κάθε μορφή ζωής και είμαι περήφανη για αυτό!
Οι τελικές επιλογές είναι δικές σου!
 
Καλημερα σε ολους και σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας! 🙂
Αν ειχα ηδη παιδια και ηταν 4-5 χρονων δεν θα ειχα κανενα προβλημα. Κι εγω με ζωα μεγαλωσα, γι' αυτο και τα λατρευω!
Βεβαια εχω ακομα καιρο μεχρι να αποκτησω παιδια, αλλα θελω να βρω την καλυτερη δυνατη λυση μεχρι να ερθει η ωρα για να ειμαι προετοιμασμενη. ... Και σιγουρα δε μπορω να τα χαρισω! Τα εχω σαν παιδια μου!
Σκεφτομουν να τα βαλω στην κουζινα. Δεν εχω πολυ χωρο αλλα ειναι το μονο δωματιο που θα μπορουσαν να μπουν. Το θεωρειτε "ανθυγιεινο";
 
Δεν ξερω τι να κανω...
... Δυστυχως ο αντρασ μου δε θα δεχτει να τα εχω στο ιδιο δωματιο με το μωρο. Γιατι φοβαται για αρρωστιες.
Πρεπει να βρω αλλη λυση.
Φυσικά δεν πρέπει να παραβλέψεις ή να αγνοήσεις τη θέληση του συζύγου! Οπότε, συμφωνώ μαζί σου για το μπαλκόνι, κατάλληλα όμως διαμορφωμένο για να μην κρυώνουν & να μην κινδυνεύουν (περίφραξη, σίτα, κλούβα κλπ)! Μπράβο σου, εύχομαι αφού τα συνεκτιμήσεις να αποφασίσεις το καλύτερο για όλους!
 
Back
Top