Αναπαραγωγή Μπορω να ζευγαρωσω ενα Loutino με ενα κανονικο cockatiel;

xristos12

PB New Member
Εγγραφή
25 Απρ 2009
Μηνύματα
19
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλημερα παιδια!
ηθελα να ρωτησω αμα μπορω να ζευγαρωσω ενα Loutino cockatiel με ενα κανονικο cockatiel και οταν λεω κανονικο ενοω αυτο που εχει κιτρινο γκρι κυριως(δεν ξερω πως τα λενε)
ευχαριστω πολλυ!
 
καλημέρα,
εφ΄ όσον όλοι οι άλλοι παράγοντες όπως ηλικία, τροφή, χώρος αναπαραγωγής και φυσικά η σχέση του ζευγαριού, είναι τακτοποιημένοι, δεν υπάρχει κάποιος λόγος να μην ξεκινήσεις την διαδικασία της αναπαραγωγής...
φιλικά, Γιάννης
 
χρειάζεται μια προετοιμασία για να αποφύγουμε τα προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν. Στα αντίστοιχα άρθρα μπορείς να πληροφορηθείς ακρίβως πως πρέπει να προετοιμάσεις το ζευγάρι. Πρώτα απ΄ όλα πόσο καιρό τα έχεις... Δηλαδή είναι ζευγάρι ή απλώς κάνουν παρέα. Είναι σεξουαλικά ώριμα ή είναι ακόμα μικρά... Εάν όλα είναι έτοιμα ρίξε μια ματία και ξεκίνησε τις προετοιμασίες..
 
ειναι περιπου 8 μηνων ! Ειμαι νεος σε αφτο το σπορ και ψαχνομε τωρα πολλυ!
γιατο ρωταω ευχαριστω για τις πληροφοριες φιλε μου!
 
και πολύ καλά κάνεις και νομίζω ότι είσαι στον σωστό χώρο... Νομίζω ότι τα κοκατίλ πρέπει να χρονίσουν αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
Καλή επιτυχία στις προσπάθειες σου!
φιλικά, Γιάννης
 
ειναι πολυ μικρα ακομα... Μετα απο 1.5 χρονο ωριμαζουν και μπορουν να ζευγαρωσουν χωρισ προβληματα.. Οσο γ τ αν μπορει να ζευγαρωσεισ απλο με λουτινο εννοειται ναι.. Εδω ζευγαρωσαν galah με κοκατιλ
 
Back
Top